Samsung brevetează un device cu ecran rulabil de mari dimensiuni ce implică un mecanism cu peste 20 balamale

586 ori
<b>Samsung brevetează un device cu ecran rulabil de mari dimensiuni ce implică un mecanism cu peste 20 balamale</b>De curând am aflat și faptul că sud-coreenii de la Samsung iau în calcul extinderea seriei de terminale pliabile Fold, având în minte chiar și dispozitive cu diagonale de până la 13 inch sau poate chiar mai mari de atât după

De curând am aflat și faptul că sud-coreenii de la Samsung iau în calcul extinderea seriei de terminale pliabile Fold, având în minte chiar și dispozitive cu diagonale de până la 13 inch sau poate chiar mai mari de atât după cum descoperim astăzi. Avem în cazul de față un brevet proaspăt acordat de către USTPO și completat de către gigantul coreean în august 2017.

Brevet Samsung

Abia acum vine și aprobarea sa, iar cel mai interesant aspect al acestui device din brevet îl constituie ecranul rulabil care implică un mecanism cu peste 22 balamale după cum se poate vedea și în schițele din articol. Vedem un singur ecran flexibil și o mulțime de balamale amplasate la distanță foarte mică una de alta, modalitate prin care se oferă o portabilitate ideală atunci când este complet rulat.

Brevet Samsung

Observăm că în modul complet închis/rulat, device-ul adoptă forma unui cilindru care ar ocupa foarte puțin spațiu într-o geantă sau ghiozdan. S-ar putea permite și utilizarea terminalului sub diferite forme de la smartphone, la tabletă sau chiar laptop, asta grație numeroaselor balamale incluse aici.

Din păcate alte detalii tehnice despre conceptul prezentat aici nu avem și fiind un brevet, există șanse ca până acum Samsung să fi abandonat ideea mai ales că datează încă din 2017. Astfel lansarea comercială a unui asemenea produs este incertă. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×