Ofertă limitată! Routerul gigabit Xiaomi Mi Router 4A costă acum doar 29.66 euro la TomTop

1.001 ori
<b>Ofertă limitată! Routerul gigabit Xiaomi Mi Router 4A costă acum doar 29.66 euro la TomTop</b>Dacă vă aflați în căutarea unui router capabil de atingerea vitezelor Gigabit atunci ați nimerit la fix pentru că astăzi avem o recomandare pentru un astfel de produs din patea celor de la TomTop. Este vorba despre

Dacă vă aflați în căutarea unui router capabil de atingerea vitezelor Gigabit atunci ați nimerit la fix pentru că astăzi avem o recomandare pentru un astfel de produs din patea celor de la TomTop. Este vorba despre Xiaomi Mi Router 4A, dispozitiv care în această perioadă bifează o reducere tare atractivă și pe care îl puteți vedea în imaginile de mai jos.

Xiaomi Mi Router 4a

Produsul de față este unul de tip dual-band ce funcționează în benzile de 2.4 GHz, respectiv 5.0 GHz și care atinge viteze maxime de de până la 1167 Mbps. Vine echipat cu 4 antene pentru un semnal puternic și stabil în întreaga casă și aduce un amplificator de putere, respectiv un amplificator low-noise menit să îmbunătățească puterea de transmisie a semnalului.

Xiaomi Mi Router 4a

Direct din aplicația numită MiWiFi disponibilă pe Android și iOS se pot administra setările rețelei Wi-Fi create. De asemenea, mai aflați că acest router vine echipat și cu o soluție de disipare a căldurii și un cip dedicat pentru îmbunătățirea stabilității semnalului. În momentul de față Xiaomi Mi Router 4A poate fi achiziționat de pe TomTop la prețul de doar 29.66 euro.

Alte reduceri atractive listate de către retailerul chinez pot fi găsite aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×