Mini Turul Magazinelor #73: Turul roboţilor de curăţenie, bucătărie, jucărie + un QLED TV la reducere

906 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #73: Turul roboţilor de curăţenie,  bucătărie, jucărie + un QLED TV la reducere</b>În Turul Magazinelor de azi ediţia mini, am găsit pentru voi 4 roboţi si un televizor QLED, acesta din urmă la preţ bun. Avem roboţi de curăţenie, de bucătărie, unul de jucărie, iar televizorul este model 2018

În Turul Magazinelor de azi ediţia mini, am găsit pentru voi 4 roboţi si un televizor QLED, acesta din urmă la preţ bun. Avem roboţi de curăţenie, de bucătărie, unul de jucărie, iar televizorul este model 2018. Toate preţurile sunt excelente şi le găsiţi mai jos. Nu uitaţi că avem Paştele catolic weekendul acesta şi cel ortodox săptămâna viitoare, deci cadourile sunt binevenite. Iată ofertele:

1. Televizor Samsung QLED 125 cm, 4K

Samsung QLED

Samsung inaugura gama de televizoare QLED cu doar câţiva ani în urmă şi iată că acum acest modele intră în mainstream. Ieri s-au lansat în România inclusiv modele 8K de acest top, dar noi ne concentrăm pe un QLED 4K de anul trecut acum. Acest model de TV generaţie 2018 ajunge să coste sub 3100 lei la evoMAG.ro, ceea ce nu e rău deloc. Are diagonală de 125 cm, funcţii smart TV, WiFi şi CI+.

QLED-urile sunt mai rezistente la burn in decât OLED-urile şi vin cu o paletă de culoare mult mai amplă. Au şi HDR10+, tehnologie proprietară Samsung şi suportată şi la nivel de filmare pe Galaxy S10. Designul este aerisit, iar telecomanda poate controla şi device-urile conectate la TV.

2. Robot de bucătărie Studio Casa French Cuisine 

Studio Casa French Cuisine

Am ajuns şi la roboţi, cu o ofertă bună la robot de bucătărie Studio Casa French Cuisine. Costă 449 lei la Cel.ro şi vine la pachet cu maşină de tocat carne. Are control al vitezei în 10 trepte, bol din oţel inoxidabil cu capacitate de 5.5 litri, putere motor de 1000W şi vine la pachet cu cârlig pentru aluat, tel şi paletă de mixat, iar braţul robotului este rabatabil.

3. Aspiratoare robot la PCGarage.ro

Ecovacs DEEBOT SLIM 2

  • Aspirator robot Ecovacs DEEBOT SLIM 2: costă 899 lei și este poate cel mai ieftin aspirator robot din România sosind cu sistem 3 în 1 de aspiraţie. Se poate strecura pe sub mobilier şi este foarte slim. Are perii laterale duale şi senzori avansaţi de bord.
  • Aspirator robot iRobot Roomba 605: o marcă ceva mai cunoscută, acest iRobot Roomba costă 1078 lei la PCGarage.ro, în continuare o sumă accesibilă. Se ocupă cu aspirarea uscată, are sac colector, bară protectoare cu atingere lentă şi detecţie acustică de impurităţi. Poate curăţa şi parchete, linoleum, suprafeţe dure.

4. Robot programabil

Robot programabil

Pentru cei mici avem un robot programabil la GearBest.com, la suma de 435 lei. Poate învăţa copiii să programeze şi e gata de utilizare cum îl scoţi din cutie, nu are nevoie de asamblare. Se poate conecta la o aplicaţie dedicată pe mobil şi vine cu 10 senzori programabile: transmiţător/receiver infraroşu, display LED, lumină, senzori de voce, speaker, giroscop şi multe altele.

Cei mici îi vor putea programa comportamentul de pe mobil sau laptop. E compatibil cu blocurile LEGO.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×