WWTV.ro - urmărește posturile TV preferate pe telefonul mobil și tabletă

2.975 ori
<b>WWTV.ro - urmărește posturile TV preferate pe telefonul mobil și tabletă</b>A apărut un nou serviciu care promite să urmăriți programele de la televizor într-un mod facil pe telefonul mobil, tabletă, laptop sau desktop pc. în comunicatul de presă se spune că a fost concepută în mod special pentru device-urile mobile....

A apărut un nou serviciu care promite să urmăriți programele de la televizor într-un mod facil pe telefonul mobil, tabletă, laptop sau desktop pc. în comunicatul de presă se spune că a fost concepută în mod special pentru device-urile mobile.

Nu trebuie să instalați niciun plugin sau software. Trebuie doar ca device-ul de pe care intri să aibă:

a. Desktop pc / notebook - să aibă Flash Player preinstalat;
b. Android sau iOS de la versiunea 4.

Funcționează și via 3G dacă semanul este puternic. Este recomandată o conexiune Wi-Fi. Aici deja vedem o limitare. Dacă vrei să vezi posturile tv pe telefon, faci asta când nu ai un Wi-Fi prin apropiere ci la drum. S-a spus că se lucrează intens pentru lansarea aplicațiilor dedicate în Android Market sau App Store. Acum sunt puse la punct versiunea web pentru desktop cât și cea pentru telefoane mobile. Era de bun augur dacă aveau aplicațiile de pe acum.

Pentru a accesa serviciul trebuie să vă creați un cont pe site și 14 zile este gratuit. Ulterior dacă vrei să-l continui vei plăti 2 euro pe lună și 30 de posturi TV sunt puse la dispoziție. Acestea sunt posturile pe care le-am remarcat:

1. Animal Planet;
2. HBO România;
3. N24;
4. National Geographic;
5. UTV;
6. Dolce Sport 2;
7. Digisport 1;
8. Realitatea TV;
9. HBO Comedy România;
10. B1;
11. VOX;
12. MTV România
13. Sport1;
14. PRO TV;
15. Acasă TV;
16. PRO Cinema;
17. Digi Film;
18. Cinemax;
19. TVR3;
20. TVR1;
21. Dolce Sport 1.

Investiția în platforma WWTV.ro s-ar fi ridicat la 400.000 de euro. Pe desktop pc rulează fin, dar pe HTC One X și cu versiunea mobilă mergea să accesez posturile tv, dar când le porneam funcționa peste o secundă și se oprea. La fel s-a întâmplat când pe mobil am dat și pe versiunea desktop a wwtv.ro. Poate că vor reuși să rezolve acest bug deranjant. Menționez că HTC One X era pe conexiunea Wi-Fi de acasă. Aplicațiile pentru Android și iOS ar trebui să rezolve aceste probleme și să permită accesare serviciului într-un mod mai plăcut și fără probleme de streaming video.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×