Chromecast Audio primește un update ce ne aduce suport pentru streaming pe mai multe difuzoare

Autor:  | Publicat în:  Google 545 ori
<b>Chromecast Audio primește un update ce ne aduce suport pentru streaming pe mai multe difuzoare</b>Pe l&acirc;ngă noul Chromecast, Google a anunțat cu ceva luni &icirc;n urmă și dispozitivul denumit Chromecast Audio, device ce transformă orice difuzor din casă &icirc;ntr-unul inteligent. &Icirc;ncep&acirc;nd de astăzi, gadget-ul colorat...

Pe lângă noul Chromecast, Google a anunțat cu ceva luni în urmă și dispozitivul denumit Chromecast Audio, device ce transformă orice difuzor din casă într-unul inteligent. Începând de astăzi, gadget-ul colorat primește o actualizare prin care se oferă suport pentru mai multe difuzoare.

Mai exact, prin conectarea unui Chromecast Audio la fiecare difuzor din casă, vom putea reda aceeași melodie simultan. Singurul element necesar pe care aceste difuzoare trebuie să îl îndeplinească, este acela de a oferi conectivitate 3.5 mm, modalitatea de conectare a lui Chromecast Audio.

De asemenea, update-ul de astăzi vine și cu suport pentru redarea fișierelor audio la calitate superioară 96 KHz / 24 bit, calitate care potrivit celor de la Google este mai bună decât cea oferită de un CD. În acest moment, Chromecast Audio are un preț de 35$ ~ 144 lei, în magazinul oficial Google.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×