Samsung Galaxy A8s FE (Female Edition) este o ediţie specială pentru doamne şi domnişoare; Vine de Valentine's Day

1.324 ori
<b>Samsung Galaxy A8s FE (Female Edition) este o ediţie specială pentru doamne şi domnişoare; Vine de Valentine's Day</b>Samsung Galaxy A8s nu a primit o lansare internaţională atât de amplă pe cât am fi dorit, dar poate că noua sa versiune va face saltul şi în alte ţări. E vorba despre Samsung Galaxy A8s FE (Female Edition). Acest device ar fi unul gândit

Samsung Galaxy A8s nu a primit o lansare internaţională atât de amplă pe cât am fi dorit, dar poate că noua sa versiune va face saltul şi în alte ţări. E vorba despre Samsung Galaxy A8s FE (Female Edition). Acest device ar fi unul gândit pentru doamne şi domnişoare şi vine la fix pentru Valentine's Day.

Galaxy A8s FE

Şeful Samsung Mobile China a prezentat varianta handsetului în cadrul unui eveniment organizat recent în China. Are un finisaj rozaliu, cu tente de galben în zona de sus a spatelui. E un fel de Bubblegum Pink de la Galaxy A9 (2018), peste care s-a aplicat şi galbenul lui iPhone XR sus. Terminalul debutează în magazinele din China pe 14 februarie.

Galaxy A8s FE

Varianta originală de Galaxy A8s este disponibilă încă din decembrie 2018, inaugurând decupajul în ecran pentru Samsung. Aici e vorba de un simplu orificiu în panoul de sticlă, dedicat camerei selfie. Avem de-a face cu un ecran Infinity-O, cu diagonală de 6.4 inch şi un decupaj circular în colţul din dreapta-sus.

La bord se află un procesor Snapdragon 710, 6 sau 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Samsung Galaxy A8s (FE) ar trebui să păstreze aceleaşi specificaţii şi să schimbe doar culoarea. În spate se află o cameră triplă, cu senzor de 24 MP, 10 MP şi 5 MP, în vreme ce selfie-urile se fac cu o cameră de 24 MP.

La bord mai avem şi o baterie de 3400 mAh şi Android 8.1 Oreo că OS. Preţul ar trebui să fie similar cu al originalului la 484 dolari. Doar mie mi se pare puţin misogin numele de "Female Edition"?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×