Imprimantă 3D pentru numai 540 lei în oferta TomTop! Livrare rapidă din depozitul european și fără extra taxe

997 ori
<b>Imprimantă 3D pentru numai 540 lei în oferta TomTop! Livrare rapidă din depozitul european și fără extra taxe</b>O imprimantă despre care v-am mai povestit în trecut aici pe Mobilissimo este și Anet A8, dispozitiv care se adresează segmentului de buget și care oferă funcționalități atractive la pachet. Acum ajunge să coste doar 540 lei

O imprimantă despre care v-am mai povestit în trecut aici pe Mobilissimo este și Anet A8, dispozitiv care se adresează segmentului de buget și care oferă funcționalități atractive la pachet. Acum ajunge să coste doar 540 lei în oferta retailerului chinez TomTop.com, cu mențiunea că produsul se livrează rapid și fără extra taxe.

Anet A8

Imprimanta vă va fi livrată în termen de 4-6 zile lucrătoare, asta pentru că se află direct în depozitul european al comerciantului din Germania. Aflăm și că imprimanta de față este o variantă upgrade a modelului precedent și că la pachet veți primi și un cadou compus dintr-un filament de 10 metri, un card microSD de 8 GB, dar și un device de auto-nivelare. 

Se permite aici printarea direct de pe card microSD și puteți realiza produse deosebite, de la statuete, jucării și până la prototipuri pentru produsele gândite de voi. Puteți crea și carcase pentru smartphone și multe altele pe seama imaginație. Imprimanta vândută de către TomTop sosește sub forma unui kit DYI pe care trebuie să îl asamblați, un concept apreciat de mulți consumatori.

Costă 114.26 euro sau aproximativ 540 lei și o puteți achiziționa de aici. Mai multe reduceri găsiți pe tomtop.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×