Aparatul foto instant Fujifilm Instax Mini 8 poate fi achiziționat acum pentru numai 49.99 dolari de pe TomTop

1.130 ori
<b>Aparatul foto instant Fujifilm Instax Mini 8 poate fi achiziționat acum pentru numai 49.99 dolari de pe TomTop</b>Avem astăzi un super produs pentru voi și anume aparatul foto instant Fujifilm Instax Mini 8 ce este vândut de către TomTop.com cu o reducere de 15 dolari. Se ajunge la un cost final de 49,99 dolari și ne putem apoi juca cu numeroasele

Sunt sigur că ați văzut acele aparate foto instant Fujifilm care tot apar pe net și în tot soiul de clipuri. Ideea din spatele lor este foarte simplă și putem spune că este un soi de hibrid imprimantă-aparat foto, asta pentru că imprimante de genul care printează fotografiile de pe smartphone există de ceva vreme pe piață. Acum se aduce și avantajul unui senzor foto integrat, semn că nu mai avem nevoie de un telefon pentru realizarea imaginilor.

Fujifilm Instax Mini 8

Un asemenea model este Fujifilm Instax Mini 8, aparat foto instant care în această perioadă poate fi achiziționat la reducere folosind codul promoționa LSRFJ pe site-ul TomTop.com. Reducerea este de 15 dolari și se ajunge la un cost final de 49.99 dolari. Cu banii economisiți veți putea achiziționa și un pachet ce conține 20 de astfel de hârtii foto care mai apoi se vor transforma în fotografii tare simpatice.

Fujifilm Instax Mini 8

Aparatul foto are o distanță minimă de focalizare de 0.6 metri, un timp de expunere de 1/60 secunde și de control manual al expunerii cu indicator LED. Dimensiunea imaginilor va fi de 62 x 46 mm și interesant este faptul că primim aici și un bliț LED cu raza de acțiune cuprinsă între 0.6 și 2.7 metri. 

Fujifilm Instax Mini 8

Veți alimenta acest aparat cu două baterii R6 (AA) și aflați că autonomia este de aproximativ 10 pachete de film. Cântărește 307 grame fără baterii, curea sau film și varianta vândută aici vine pe albastru. Îl puteți cumpăra de pe TomTop.com la prețul de doar 49.99 dolari!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×