IFA 2017: LG V30 primeşte un hands on rapid de la Mr. Mobile, aparent este tot ce nu a fost LG G6 (Video)

1.566 ori
<b>IFA 2017: LG V30 primeşte un hands on rapid de la Mr. Mobile, aparent este tot ce nu a fost LG G6 (Video)</b>Din partea youtuber-ului Mr. Mobile (Michael Fischer) vedem astăzi un hands-on pentru smartphone-ul LG V30, telefon pe care sud-coreenii îl vor scoate în față în următoarea perioadă drept model flagship. Este o evoluție interesantă a lui G6 și avem

Au început pre recenziile şi hands on-urile pentru terminalele prezentate la IFA 2017, în frunte cu LG V30 evident. Aflăm că seamănă foarte mult cu LG G6, dar îl depăşeşte la multiple capitole, Aflaţi care sunt acestea mai jos.

În primul rând acest hands on este realizat de către Mr. Mobile (Michael Fischer), cunoscut ca un fost redactor Pocketnow, foarte respectat în domeniu. Prezentat la IFA 2017, smartphone-ul vine cu un ecran de 6 inch şi inaugurează o cameră duală cu deschidere F/1.6 în spate. Designul de "sandwich de sticlă" e la posturi, iar telefonul e mai uşor decât te-ai aştepta.

LG V30

A dispărut ecranul secundar de pe LG V20 sau V10, înlocuit cu ideea de Always On screen şi o bară plutitoare care afişează extra opţiuni (Floating Bar). Dacă mă întrebaţi pe mine Floating Bar e evoluţia logică de la Q Slide. O premieră importantă e renunţarea la ecranul IPS LCD în favoarea unui AMOLED, care e mai luminos şi mai eficient la consum.

Senzorul wide produce capturi spectaculoase, după cum vedeţi şi în clipul de mai sus. A scăzut foarte mult distorsionarea specifică unei capturi fisheye şi capturile sunt net superioare chiar şi lui LG G6. A crescut semnificativ numărul de opţiuni foto, dar şi video. Avem ceva numit "point zoom", dar şi filmare în format "Look". La LG G6 am avut ceva obiecţii la recenzia Mobilissimo.ro mai ales pe partea de filmare, deci LG V30 pare a se fi revanşat.

E vorba doar despre un prototip în acest hands on, deci nu putem judeca capacitatea încă 100%. Totuşi sună excelent până acum flagship-ul de toamnă LG.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×