Smartwatch-ul Samsung Gear Sport ajunge la vânzare pe plan local; aduce certificare 5ATM și ecran Super AMOLED

2.220 ori
<b>Smartwatch-ul Samsung Gear Sport ajunge la vânzare pe plan local; aduce certificare 5ATM și ecran Super AMOLED</b>Printre cele mai recente smartwatch-uri lansate pe piață se numără și Samsung Gear Sport, purtabil care de astăzi poate fi comandat și de la noi. Ajunge în oferta QuickMobile.ro unde este listat la prețul de 1.517 lei, ceea ce reprezintă

Din această săptămână găsim în oferta celor de la QuickMobile.ro și smartwatch-ul Samsung Gear Sport, purtabil ce era anunțat în septembrie la IFA 2017 din Berlin. Acum produsul ajunge pe plan local și reprezintă o soluție high-end pentru persoanele active care vor să își monitorizeze atent activitatea fizică, dar să aibă în același timp la încheietură și un ceas care se remarcă prin eleganță.

Samsung Gear Sport

Prețul pe care retailerul îl afișează este de 1.517 lei și printre dotările sale avem un ecran Super AMOLED de 1.2 inch cu rezoluție de 360 x 360 pixeli, un procesor dual-core de 1 GHz și 4 GB de stocare flash. Are 756 MB RAM, o baterie de 300 mAh care pe hârtie asigură 3-4 zile de autonomie într-un regim normal de utilizare și ca dimensiuni produsul cântărește 50 grame.

Samsung Gear Sport

În zona de conectivitate întâlnim suportul NFC, Bluetooth 4.2 și Wi-Fi 802.11 b/g/n. Samsung Gear Sport aduce un senzor accelerometru, barometru, giroscop, senzor de lumină și un senzor pentru măsurarea pulsului. Nu uităm nici de certificarea la apă în regim 5ATM și nici de faptul că rulează Tizen OS.

Vine pe negru momentan în oferta retailerului și îl puteți cumpăra de aici la suma mai sus menționată! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×