Pokemon Magikarp Jump Review (Acer Iconia One 10 B3 A310): cel mai prost joc Pokemon al deceniului (Video)

1.333 ori
<b>Pokemon Magikarp Jump Review (Acer Iconia One 10 B3 A310): cel mai prost joc Pokemon al deceniului (Video)</b>Din universul jocurilor Pokemon avem și titlul numit Pokemon Magikarp Jump, unul care ne-a dezamăgit serios atunci când l-am testat pe tableta Acer Iconia One 10 B3 A310. Îl putem descrie drept cel mai slab joc Pokemon din ultimul deceniu

Am simţit nevoia să îi fac o recenzie acestui joc pentru că primea nejustificat de mult hype şi trebuia ca lumea să ştie că nu îl merită. Anunţat cu surle şi trâmbiţe, "noul joc Pokemon" este o abominatie care face ca Flappy Bird să pară un "cult classic". Am testat jocul pe tableta Acer Iconia One 10 (B3 A310), recunosc nu chiar cel mai bun format pentru a rula un titlu de genul.

Pokemon Magikarp

E un joc ciudat, în care îl creşti pe cel mai bizar şi inutil Pokemon, Magikarp până la maturitate şi apoi intri cu el într-un turneu. Titlul e gratuit în Play Store şi aduce multe cameo-uri ale altor Pokemoni, veniţi să se holbeze în lacul piscicol la crăpceanul nostru care chipurile creşte într-o zi cât alţii în şapte. E un soi de Tamagotchi subdezvoltat, în care trebuie să hrăneşti şi să antrenezi o creatură şi apoi să o duci la "lupte".

Pokemon Magikarp

Prin "lupte" înţelegem aici un simplu salt în aer, urmat de o cădere care lasă o groapă în sol. Cine sare mai mult câştigă. THE END! Partea bună e că jocul nu prea se ia în serios şi tot ce trebuie să facem noi este să apăsăm pe ecran pentru a hrăni creatura. Apoi o antrenăm într-un sistem ruletă şi antrenamentul care ne pică, fix pe acela îl executăm. Avem şi multe item-uri de deblocat, iar la lupte avem zero implicare. Măcar animațiile sunt haioase.

Practic e o bătălie de stats versus stats şi atât. E drept că vreo 3 fani Pokemoni vor râde cu gura până la urechi la beţie sau vreun party de acest joc, dar aici începe şi se termină distracţia. E o jignire pentru franciză, pentru serie şi pentru fanii Pokemon din toată lumea. Doar obsedaţii de Tamagotchi au o şansă la aprecierea acestui titlu.

Îi dăm o notă de 5 şi vă recomandăm să îl evitaţi. El poate fi descărcat totuși de aici pentru Android și de aici pentru iOS!

Acer Iconia One 10 (B3 A310) prețuri actualizate:

Prezentare joc Pokemon Magikarp Jump pe Acer Iconia One 10 (B3 A310)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×