Samsung Galaxy J2 (2018) primește randări oficiale; va aduce 1.5 GB RAM și ecran Super AMOLED

1.190 ori
<b>Samsung Galaxy J2 (2018) primește randări oficiale; va aduce 1.5 GB RAM și ecran Super AMOLED</b>Cu toate că mai degrabă am fi dorit să vedem randări oficiale pentru flagship-urile Samsung Galaxy S9 și S9+, iată că astăzi ajung online imagini de genul pentru un telefon de buget și anume Galaxy J2 (2018), smartphone ce va sosi

Prin intermediul publicației germane winfuture.de vedem astăzi o serie de randări oficiale pentru un viitor smartphone Samsung din zona de buget și anume Galaxy J2 (2018). Acesta va costa numai 115 euro și cu toate că această sumă vă poate aduce un Xiaomi mult mai bine echipat la nivel hardware, se vor găsi cu siguranță cumpărători, fiind știut faptul că Samsung face grosul vânzărilor din asemenea modele de buget.

Samsung Galaxy J2 2018

Design-ul preia din elementele văzute la seria Galaxy J (2017) și carcasa este bineînțeles una din policarbonat. Nu impresionează într-un fel la acest capitol așa că trecem mai departe la hardware unde întâlnim un ecran de 5 inch cu rezoluție qHD și dintr-un motiv sau altul tehnologie Super AMOLED. De ce sud-coreenii aduc această tehnologie pe un panou cu rezoluție dezamăgitoare nu putem știi..

Continuând totuși descoperim că telefonul va oferi și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 425 de 1.4 GHz, 1.5 GB de RAM și 16 GB de stocare flash + slot microSD. Are și suport dual-SIM, o cameră frontală de 5 megapixeli cu bliț LED și în spate un senzor de 8 megapixeli. Mai aduce baterie de 2600 mAh, conectivitate 4G LTE și un port microUSB v2.0.

Cel mai probabil Samsung Galaxy J2 (2018) va debuta oficial la CES 2018 sau în ultimă instanță la MWC în februarie anul viitor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×