VISUO XS809HW este o mini-dronă accesibilă ce filmează HD și realizează captură selfie; Iată cât costă în China

1.135 ori
<b>VISUO XS809HW este o mini-dronă accesibilă ce filmează HD și realizează captură selfie; Iată cât costă în China</b>Dacă vreți să profitați de utimele zile de vară și să vă explorați orașul într-un mod mai special poate că o dronă este dispozitivul de care aveți nevoie. Cei de la TomTop vând un asemenea produs la reducere astăzi, fiind vorba despre un model

În acest weekend avem pentru voi o recomandare din partea celor de la TomTop, fiind vorba despre o mini dronă accesibilă capabilă de captură video și foto. Modelul pe care îl vedeți în imaginile de mai jos se numește VISUO XS809HW și avem de-a face cu o dronă de buget ideală pentru acele persoane care vor să afle cum se pilotează un asemenea dispozitiv înainte de a face pasul către o dronă mai bine echipată.

Drona

Aflați că drona de aici este echipată cu un senzor foto capabil să realizeze captură selfie la 2 megapixeli și să filmeze la rezoluție HD de 1280 x 720 pixeli. E drept că nu trebuie să vă faceți așteptări prea mari cu privire la calitatea acestor materiale, dar chiar și așa este un lucru bun faptul că pentru o dronă cu așa preț aduce o cameră la pachet, asta pentru că multe exclud dotarea de pe listă.

Drona

Produsul aduce și o baterie de 900 mAh care promite o autonomie de până la 10 minute de zbor și aflați că încărcarea se va realiza de la 0 la 100% într-un interval de 50 minute. Mai primim senzor giroscop pe 6 axe, funcție de control cu smartphone-ul, vizionare conținut filmat în timp real, cât și posibilitatea de a face tumbe la 360 grade prin aer.

VISUO XS809HW mai aduce și un transmițător la pachet sub formă de controller, iar un clip cu drona în acțiune puteți vedea chiar mai sus. Prețul practicat de către TomTop este de doar 35.99 dolari în această perioadă și este o jucărie tare interesantă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×