TomTop Crazy Summer Sale ne aduce reduceri pentru mini-proiectoare, căști Bluetooth și sisteme TV Box; iată câteva dintre acestea!

904 ori
<b>TomTop Crazy Summer Sale ne aduce reduceri pentru mini-proiectoare, căști Bluetooth și sisteme TV Box; iată câteva dintre acestea!</b>În aceste zile cei de la TomTop.com organizează și campania de reduceri numită Crazy Summer Deal, promoție ce ne aduce discount-uri atractive la mini proiectoare, sisteme TV Box și chiar căști Bluetooth. Noi am găsit 3 produse interesante

Retailerul chinez TomTop.com are în aceste zile o campanie specială de reduceri pentru noi, promoție ce ne aduce discount-uri atractive la mini proiectoare, sisteme de tip TV Box, media playere auto și chiar căști Bluetooth. Noi am adunat laolaltă 3 dintre cele mai interesante produse și în rândurile de mai jos aflați câte ceva despre fiecare în parte și desigur detaliile despre prețul de comercializare actual.

Mini-proiector FW1S YG300 400 lumeni - 29.99 dolari

E drept că achiziția unui proiector este una interesantă, dar în cele mai multe din cazuri prețul său este cu mult peste bugetul pe care îl avem noi. Din fericire există pe piață și mini-proiectoare foarte accesibile precum este cazul acestui model numit FW1S YG300 și prezentat în imaginea de mai jos.

FW1S YG300 Mini proiector

Ne oferă o luminozitate de 400 lumeni, posibilitatea de a seta meniul în engleză și o lampă ce promite până la 30000 ore de funcționare. Rezoluția nativă este de 320 x 240 pixeli, iar cea suportată de 1920 x 1080 pixeli. Rata de contrast este de 1000:1, iar distanța de proiecție cuprinsă între 0.8 și 2 metri. Se oferă chiar suport pentru redarea de materiale video direct de pe cardul microSD și prețul său este de doar 29.99 dolari.

Căști X2T True Wireless Bluetooth - 21.99 dolari

Dacă muzica este pentru voi mai presus decât consumul de materiale video, atunci TomTop vine în ajutorul vostru cu X2T True Wireless Bluetooth - o pereche de căști in-ear care după cum și denumirea dă de înțeles, pot fi utilizate wireless. Acestea vin în câteva variante de culoare atractive (roz, negru, albastru) și la pachet vom primi un sistem de încărcare de tip baterie externă ce ne va permite încărcarea căștilor oricând.

Casti Bluetooth X2T

Tot în cutie regăsim o husă pentru purtarea acestor accesorii. Ca detalii tehnice, aceste căști funcționează pe baza tehnologiei Bluetooth 4.2, oferă o acoperire de până la 20 metri, o sensibilitate de 90dB și o impedanță de 90Ω. Căștile aduc baterii de 65 mAh ce se vor încărca într-o oră, iar dock-ul de încărcare dispune de o baterie de 1500 mAh. Autonomia de playback audio este de 6 ore și un plus este că aceste căști oferă și microfon, semn că le putem folosi pe post de headset bluetooth pentru apeluri. Prețul este de 21.99 dolari

TV Box MX9 Pro - 34.99 dolari

Nu în ultimul rând, printre recomandările noastre se află și setul TV box numit MX9 Pro, dispozitiv ce vă va transforma televizorul într-unul smart. Pentru a vă bucura de această experiență Smart TV aveți nevoie de un televizor echipat cu port HDMI, acesta fiind singurul lucru necesar. Ulterior, conectați setul TV Box MX9 Pro și distracția multimedia poate începe.

TV Box MX9 Pro

Acest produs rulează sistemul de operare Android 7.1 Nougat și aduce 2 GB RAM, un procesor Rockchip RK3328, respectiv un GPU Mali-450. Se oferă decodare H.265 HEVC și VP9, suport pentru redare materiale 4K Ultra HD și 16 GB de stocare flash + slot microSD. Vom putea conecta wireless și o tastatură sau un mouse și chiar un hard extern. Folosind codul promoțional TTV2927 prețul este de doar 34.99 dolari.

Pe site-ul TomTop.com puteți găsi întreaga ofertă Crazy Summer Sale care mai includere și playere auto, receivere auto și camere video pentru filmarea traficului!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×