TomTop ne propune achiziția unui stick de memorie Kodak de 128 GB ce beneficiază de o reducere tare atractivă

1.055 ori
<b>TomTop ne propune achiziția unui stick de memorie Kodak de 128 GB ce beneficiază de o reducere tare atractivă</b>Un device care nu ar trebui să lipsească nimănui este clar stick-ul USB de memorie, un accesoriu tare compact care se dovește tare folositor în numeroase ocazii. Fie că aveți nevoie să transferați rapid fișiere de pe un PC sau chiar

Un device care nu ar trebui să lipsească nimănui este clar stick-ul USB de memorie, un accesoriu tare compact care se dovește tare folositor în numeroase ocazii. Fie că aveți nevoie să transferați rapid fișiere de pe un PC sau chiar smartphone pe altul, să printați fotografii sau fișiere, un asemenea flash drive este clar necesar. Dacă sunteți în căutarea unuia, ați nimerit la fix pentru că astăzi TomTop are o ofertă specială pentru stick-ul Kodak K133 de 128 GB.

Kodak

Stick-ul de memorie de față are o greutate de doar 26 grame și după cum puteți vedea, adoptă o construcție metalică. Îl puteți purta ușor în ghiozdan, geantă, sau chiar pe post de breloc la chei, iar cei interesați de performanțe trebuie să știe că acest flash drive poate citi datele cu o viteză de până la 120 Mbps, având un mod de funcționare de tip Plug & Play.

Este compatibil cu majoritatea dispozitivelor, fie că este vorba despre un PC, laptop, player audio sau tabletă și portul de conectare este de tip USB 3.0. Are un mecanism de rotație la 360 grade pentru ca portul de conectare să fie protejat și un detaliu interesant ce merită menționat este rezistența la contactul cu apa.

Acest stick poate fi achiziționat de pe TomTop.com pentru doar 14.49 euro. Mai multe promoții găsiți pe site-ul retailerului chinez aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×