Huawei Mate 20 Pro primeşte noi variante de culoare: Comet Blue şi Fragrant Red (8 GB RAM, 256 GB stocare)

2.021 ori
<b>Huawei Mate 20 Pro primeşte noi variante de culoare: Comet Blue şi Fragrant Red (8 GB RAM, 256 GB stocare)</b>Huawei Mate 20 Pro, numit de voi "Telefonul anului 2018" prin votul de la final de an tocmai a primit noi variante de culoare. E vorba despre Fragrant Red şi Comet Blue, care fură privirile imediat. Terminalul vine în aceste variante cu 8 GB

Huawei Mate 20 Pro, numit de voi "Telefonul anului 2018" prin votul de la final de an tocmai a primit noi variante de culoare. E vorba despre Fragrant Red şi Comet Blue, care fură privirile imediat. Terminalul vine în aceste variante cu 8 GB RAM şi 256 GB stocare.

Huawei Mate 20 Pro

Până acum handsetul sosise pe nuanţele Twilight, Midnight Blue, Emerald Green, Pink Gold şi pe negru. Huawei plusează acum cu o nuanţă de roşu viu, care se îndreaptă spre negru în zona centrală a spatelui şi spre roşu aprins-roz la margini. Este un rubiniu mai degrabă. Cealaltă variantă este un soi de albastru fosforescent, care se închide la culoare spre centrul spatelui telefonului.

Huawei Mate 20 Pro

Aceste variante se vând deja în China prin retailerul local Vmall. Costă 861 de euro şi le aşteptăm şi în Europa, probabil la un preţ ceva mai piperat. Terminalele păstrează camera triplă din spate, care rămâne numărul 1 pe 2018, dar şi celelalte atribute speciale: cititorul de amprente integrat în ecran, noul tip de memorie nano SD, deblocarea facială şi încărcarea wireless a altor telefoane, inclusiv iPhone-uri.

Huawei Mate 20 Pro

Rămâne la posturi şi procesorul Kirin 980, care domină autoritar handseturile Android în benchmark-uri. Au mai fost prezentate în China şi huse pe roz cu motiv floral şi albastru pe motiv de pictură celebră la acest debut din China.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×