Stick de memorie SanDisk 128 GB la doar 25.48 euro astăzi pe Cafago! Avem și alte reduceri speciale

773 ori
<b>Stick de memorie SanDisk 128 GB la doar 25.48 euro astăzi pe Cafago! Avem și alte reduceri speciale</b>Astăzi avem parte de noi reduceri din partea retailerului chinez Cafago care ne propune printre altele și un stick de memorie marca SanDisk cu capacitate de 128 GB pentru suma de doar 25.48 euro. Este disponibil și în varianta de 64 GB

Din partea celor de la Cafago.com sosesc astăzi noi reduceri sub formă de cupoane, pe listă fiind produse foarte interesante. În prim plan avem totuși un stick de memorie de la SanDisk cu o capacitate de 128 GB ce se vinde la un preț tare bun în momentul de față după cum veți descoperi în rândurile de mai jos. Aflați mai multe în continuare și la final de articol aveți lista completă a produselor cu preț redus!

Sandisk

Revenind la flash drive-ul USB de al SanDisk, acesta oferă o viteză de transmitere a datelor de până la 150 MB/s și suportă și transmiterea de informații către telefoane sau tablete cu Android ce dispun de funcția OTG. Are un port microUSB v2.0 pentru a fi conectat la asemenea terminale, în vreme ce pentru sincronizarea cu PC-ul se oferă port USB 3.0. 

Stick-ul de față poate fi achiziționat la suma de doar 25.48 euro de pe Cafago.com folosind codul L5997C în secțiunea de comandă până la data de 15 ianuarie 2019. Versiunea de 64 GB costă 15.81 euro folosind același cupon mai sus menționat.

Alte reduceri:

  • Căști originale Samsung EG920 - 3.19 euro folosind codul L5156V
  • Mouse pliabil wireless - 3.29 euro folosind codul L5471V
  • Căști originale Samsung AKG - 4.69 euro folosind codul L5059VP
  • Ceas analogic Xiaomi CIGA Design - 70.31 euro folosind codul L9768Y

UPDATE: Pentru cei care vor să afle cum stă treaba cu TVA-ul și taxele vamale, aflați că am luat legătura cu cei de la Cafago pentru o lămurire. Aceștia afirmă că livrarea va fi realizată prin metoda duty-free care ne scutește de plata TVA și a taxelor vamale. Totuși, în situația în care vor fi percepute asemenea taxe, retailerul promite returnarea cheltuielii făcute de către cumpărător.

Retailerul are un departament special care se ocupă de problemele cu taxele vamale și în baza chitanței de plată TVA și a taxelor vamale, se vor returna banii. 

 
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×