Trotineta electrică Xiaomi M365 poate fi achiziționată la suma de 1.570 lei de pe TomTop.com; retailerul se va ocupa de plata taxelor vamale!

6.104 ori
<b>Trotineta electrică Xiaomi M365 poate fi achiziționată la suma de 1.570 lei de pe TomTop.com; retailerul se va ocupa de plata taxelor vamale!</b>Pentru cei interesați de un mijloc de transport eficient și tare popular, avem astăzi o recomandare din portofoliul celor de la TomTop.com. Retailerul chinez vinde modelul Xiaomi M365 la prețul de 1.575 lei și în mod interesant nu voi veți plăti

Un mijloc de transport tare popular în aceste zile este și trotineta electrică, un dispozitiv pe două roți cu funcționalitate sporită și autonomie generoasă. Până și compania chineză Xiaomi are în portofoliu asemenea vehicule, unul fiind și Xiaomi M365 - produs care astăzi primește o reducere generoasă din partea retailer-ului TomTop.com.

Xiaomi M365

Ei bine, folosind codul promoțional XMS150 în secțiunea de comandă de pe site-ul mai sus menționat, veți putea achiziționa această trotinetă în varianta de culoare neagră la suma de 389.99 dolari ~ adică în jurul a 1.575 lei. Interesant este faptul că retailerul asiatic se va ocupa de plata taxei vamale asociate coletului, taxă pe care în mod normal noi suntem nevoiți să o suportăm.

Xiaomi M365

Cât despre Xiaomi M365, avem aici de-a face cu o trotinetă electrică pliabilă echipată cu motor de 250W și baterie Lithium de 18650 mAh ce promite o viteză maximă de până la 25 km/h și până la 30 km autonomie. Există un setup dual de frânare compus din sistemul E-ABS anti-lock pentru roata din față și dintr-un disc mecanic de frână pentru roata regăsită în spate. 

Xiaomi M365

Primim și o tehnologie de reciclare a energiei, sistemul convertind energia kinetică în energie electrică - modalitate prin care se oferă o autonomie sporită. Se au în vedere și soluțiile de siguranță în caz de supraîncărcare, protecție voltaj scăzut, dar și protecție în caz de scurt circuit sau alte evenimente neprevăzute ce au de-a face cu nivelul de curent primit de la rețea.

Xiaomi M365

Aflăm că nivelul bateriei va fi afișat de către cele 4 lumini LED de pe scuter și că avem parte de cauciucuri de 8.5 inch cu rezistență la șoc și pregătite pentru orice condiții de drum. Există aici și lumini față-spate ce asigură luminozitatea necesară pentru deplasare și bineînțeles siguranță prin avertizarea celorlalți participanți la trafic. Aflați că Xiaomi 365 cântărește 12.5 kilograme și că poate suporta o greutate de maxim 100 kg. 

Xiaomi M365

Este și rezistent la apă în regism IP54 și bateria se va încărca în aproximativ 5 ore. Pe Xiaomi M365 îl puteți comanda de pe site-ul TomTop.com la suma de 379.99 dolari folosind codul promoțional XMS160. Prețul este destinat variantei pe negru și aflați că taxele vamale vor fi suportate de retailer, dar plata TVA-ului în valoare de 19% din prețul produsului o veți acoperi voi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×