Turul Magazinelor #10: Senzor de mişcare creepy, boxă portabilă sexy, oferta bună pentru aparat foto Sony

1.478 ori
<b>Turul Magazinelor #10: Senzor de mişcare creepy, boxă portabilă sexy, oferta bună pentru aparat foto Sony</b>Este vremea ca astăzi să vă prezentăm un nou articol din seria Turul Magazinelor, articol ce cuprinde 3 recomandări de produse foarte interesante. Avem în primul rând aparatul foto Sony DSC-RX100 ce are parte de o reducere atractivă de preț, și care vine

Azi a început şcoala şi chiar dacă vine mai devreme decât de obicei debutul său, măcar veţi avea o vacanţă de primăvară prelungită. Şi pentru a uita de băncile de la şcoală şi a ne bucura de soarele încă strălucitor de afară am găsit şi nişte oferte interesante în turul magazinelor de azi. Avem un aparat foto de calitate numai bun de făcut poze în parc sau în natură şi o boxă portabilă interesantă ca design şi preţ. În plus am găsit probabil cel mai creepy gadget din toate tururile de magazine de până acum.

1. Aparat foto Sony DSC-RX100, cu bonusuri binevenite

Sony DSC RX-100

Cei de la F64 au demarat o serie de reduceri în cadrul programului Zilele Sony, ce aduce oferte atractive pentru produsele companiei japoneze. Oferta "vedetă" e cea asociată unui aparat foto Sony DSC-RX100, care vine la pachet cu accesorii atractive. Acest model care costă de obicei 2343 lei a ajuns la 1999 lei şi oferă ca bonus şi un card Sony SDHC de 32 GB şi un acumulator Sony NP-BX1, pentru acele lungi zile de fotografiere şi filmare când bateria standard nu de ajuns.

Aparatul foto vine cu senzor de 20 MP, zoom optic 3.6x, deschidere F/1.8 şi ecran LCD de 3 inch. Avem parte şi de un obiectiv Carl Zeiss Vario Sonnar TV şi procesor de imagine Bionz. Camera datează din 2012 şi a primit o notă de 4.4 din 5 de la experţii de la dpreview.com, cel mai cunoscut site de recenzii de aparate foto. 

2. Boxa portabilă Sony SRS-X11L de 10 W

Boxa Sony

De ce mi-a atras atenţia acest produs? Pentru că arată ca un zar mai mare şi e foarte stilat. L-aş vedea pus pe bancă în sala de clasă, în pauze asurzind colegii cu Haggard şi Sepultura, Tiesto sau Aoki sau Liviu Puștiu şi Copilul de Aur. Cert e că avem o boxă de 10 W aici, care are reducere de 150 lei la Altex şi costă 239 lei.

Se conectează prin Bluetooth la telefon, tabletă, laptop şi are şi suport NFC. Cântăreşte doar 215 grame şi oferă extra bas, un bas profund, rezonant, numai bun pentru melodiile BUG Mafia. Cubul include radiatoare pasive duble şi dacă aveţi două boxe de acest tip se activează un mod special stereo. Oferă 12 ore de funcţionare şi vine pe roz, roşu, negru, alb sau albastru.

3. Senzor de mişcare Fibaro FGMS-001

Din ciclul "prinde hoţul scoate-i ochii", azi am găsit un accesoriu creepy rău în oferta eMAG.ro. E vorba despre un senzor de mişcare Fibaro FGMS-001, care costă 199 lei şi arată ca un ochi, ochiul lui Sauron eventual. Produsul e "inspirat de natură" aparent şi ar fi cel mai mic senzor de mişcare din lume. Inspiraţia ar fi de fapt ochiul unei pisici şi nu cel al lui Sauron, cum credeam noi.

Senzor miscare

Gadgetul aduce un câmp vizual extins şi are 4 funcţii inteligente: detectează mişcarea, măsoară temperatura ambientală, intensitatea luminii şi vibraţiile. Are un diametru de 44 mm şi vă poate anunţa pe telefonul mobil dacă se mişcă cineva în casă, dacă s-a trezit pisica sau a venit cel mic de la şcoală. Va transmite şi informaţia la Home Center pentru a putea activa automat alarma când nu sunteţi acasă.

Mai mult decât atât are şi alertă pentru cutremur şi suportă integrare cu sisteme smart home. I want one!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×