Turul Magazinelor #107: freze și aparate de curățat zăpada, Huawei P9 Lite la super preţ şi un smartwatch cu funcţii emoţionale

1.945 ori
<b>Turul Magazinelor #107: freze și aparate de curățat zăpada, Huawei P9 Lite la super preţ şi un smartwatch cu funcţii emoţionale</b>Un nou val de ninsori a luat cu asalt țara, așa că dacă stați la cază omătul vă dă cu siguranță bătăi de cap. Noi vă propunem în turul magazinelor de astăzi o freză de zăpadă, dar și un aparat de curățat neaua - produse ce vin la prețuri speciale. Pe

E inevitabilă abordarea subiectului "zăpadă" în aceste zile şi de aceea am pus ochii pe nişte aparatură de dat zăpada, care v-ar putea fi utilă în această perioada. Între timp am găsit şi Huawei P9 Lite la un super preţ, dar şi un mixer vertical Bosch şi o ciudăţenie de ceas Alcatel, care aparent ar putea monitoriza cumva şi emoţiile voastre.

1. Telefon Mobil Huawei P9 lite

Huawei P9 Lite

Huawei P9 Lite nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind urmaşul celui mai bine vândut telefon din România în 2015 şi anume P8 Lite. Nu avem încă cifrele pe 2016, dar credem că şi P9 Lite s-a mişcat bine pe piaţa locală. Ei bine el a scăzut sub pragul psihologic de 1000 lei, iar evoMAG.ro îl vinde la suma de 999 lei, după reducere, oferind la pachet şi o cartelă Orange cu 8 GB trafic de net.

Lansat pe 1 iunie în cadrul unui concert Smiley, P9 Lite costa la debut 1299 lei, deci picajul de preţ e binevenit. Telefonul s-a remarcat printr-un ecran luminos şi o cameră bună pentru un midrange, dar si performanta OK.

2. Mixer vertical Bosch MSM67190, 750 W

Mixer vertical Bosch MSM67190

Pentru cine încă mai vrea să gătească şi nu are altceva de făcut în aceste zile când suntem blocaţi în casa de zăpadă, am găsit un mixer vertical Bosch la eMAG.ro, la suma de 324 lei. E de fapt vorba de un set aici, pentru că primim şi accesorii la pachet. Avem un vas multifuncţional de procesat alimente, dar şi un tel pentru frişcă, albuş de ou sau pentru mestecare de aluaturi.

Mixerul are 12 trepte de viteză şi un motor puternic de 750 waţi.

3. Smartwatch Alcatel Smart Go

Alcatel Smart GO

A ajuns recent în oferta celor de Quickmobile.ro un smartwatch inedit, ca să nu zic trăznit de la Alcatel. Costă 427 lei şi pe lângă faptul că îmi aminteşte de un Casio G Shock, e şi rezistent la apă şi aparent are o funcţie de monitorizare a emoţiilor. Alcatel promite că acest ceas e capabil să vă "citească" emoţiile, fie că e vorba de senzaţii fizice, precum greaţă sau ameţeli sau de cele psihice, precum îndrăgostit sau melancolic.

Sistemul e similar cu cel al inelelor acelora mood rings, care îşi schimbau culoarea în funcţie de emoţie. Emoţiile pot fi şi partajate. Ciudat!

4. Freze de zăpadă, profi şi pentru omul de rând

Freza zapada Texas

Acum ne troznim degetele, pline de bătături de la lopată şi începem să căutăm "the next big thing" pentru a da zăpada. Pentru cei cu buget limitat avem o freză electrică de zăpadă Texas, la preţul de 485 lei la eMAG.ro, e drept puţin mai scumpă decât la evoMAG.ro, dar acolo nu mai e în stoc. De ce ar vrea cineva să numească o freză de zăpadă după numele unui stat deşertic din SUA, departe de înţelegerea mea.

Aceasta freză are un nivel scăzut de zgomot, e pentru uz casnic şi are lăţime maximă de lucru de 34 cm. Cu un motor de 1.5 kw, ea e bună de curăţat locul de parcare şi cam atât.

Freza zapada HECHT

Lucrurile trec la nivelul urmator cu Freza de zăpadă HECHT 9161, cu putere de 1600W şi lăţime de lucru de 40 cm. Ea costă 793 lei la eMAG.ro şi vine cu propulsie manuală, un șasiu din plastic şi aruncarea zăpezii printr-un coş reglabil până la 180 de grade. Are pornirea uşoară şi funcţionează şi pe ger puternic. Are 2.1 cai putere şi permite curăţarea trotuarelor de la bloc sau casă fără probleme.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×