Turul Magazinelor #118: resigilate la reducere, brățară fitness la super preţ, un televizor curbat la 1000 lei şi alte bunătăţi

2.228 ori
<b>Turul Magazinelor #118: resigilate la reducere, brățară fitness la super preţ, un televizor curbat la 1000 lei şi alte bunătăţi</b>Acest tur al magazin îl putem numi și turul bunătăților. Avem pe lista de recomandări o bandă de fitness la super-preț, un televizor curbat pentru numai 1000 lei, dar și alte oferte interesante precum este cazul smartphone-ului Sony Xperia X Performance

Ianuarie riscă să devină luna chilipirurilor mai ceva ca noiembrie şi al său Black Friday. eMAG.ro îşi continuă tăierile drastice de preţ la resigilate, evoMAG.ro aruncă cu televizoarele ieftine în dreapta şi stânga şi avem şi alte produse interesante să vă prezentăm. Cei care vor să filmeze la 360 de grade şi în 4K vor avea de asemenea un gadget interesant mai jos.

1. Sony X Performance

Sony Xperia X Performance

Din ciclul "prea bine pentru a fi adevărat", azi îl găsim pe Sony Xperia X Performance, fost flagship respectabil Sony la preţul de doar 1929 lei. E vorba despre varianta resigilată bineînţeles, cu ceva urmă de zgârieturi fine şi ambalajul deschis, în vreme ce modelul în țiplă costă cu vreo 600 lei mai mult. Telefonul vine şi pe o nuanţă inedită lime gold şi are puternicul procesor Snapdragon 820 la interior.

Vine cu una dintre cele mai bune camere din 2016, cu rezoluţie de 23 MP şi o cameră selfie solidă de 13 MP.

2. Maşina de spălat vase super high end Bosch la preţ ultra mic (Stoc epuizat)

Bosch

E interesant că produsul acesta teoretic nu figurează în oferta eMAG.ro, dar încă apare la resigilate, deci situaţia e neclară. A trebuit să mă frec la ochi şi când am văzut ce reducere ni se promite şi anume de la 13.584 lei la 979 lei (cel mai mare discount), adică un 92%. În primul rând cred că e o cifră în plus la preţul original şi apoi, cine ar da atâţia bani pe o maşină de spălat vase? Dacă aş fi misogin aş zice că mai bine îţi iei o "maşină de spălat vase" pe nume Maria şi îi pui un inel pe deget, că e mai ieftin. DACĂ aş fi misogin, dar nu sunt.

Reducere

Indiferent că acest model e Bosch sau nu, că spală vase de ceramică, aur sau vase paleolitice nu ar fi meritat 130 de milioane de lei vechi. Poate preţul cel nou să fie cât de cât bun, dar tot mi se pare mult.

3. Nike Fuel White Ice size XL

NIKE Fuel

Tot la mega reduceri eMAG intra şi Nike Fuel XL. E o brăţară de fitness ultra stilată, ce costă de obicei 902 lei, dar acum la resigilate cu reduceri ajunge la doar 329 lei. Are un afişaj LED cool, design minimalist şi compact şi poate măsura în mod universal activitatea, un singur număr arătând cât de mult vă deplasaţi. Numără paşii şi caloriile şi afişajul implică 20 de LED-uri colorate şi 100 de LED-uri albe.

Mă intrigă că e compatibil cu iOS sau PC, dar nu scrie nimic nicăieri de Android.

4. Televizor LED Samsung 80 cm LV32F390FE, Full HD, Ecran Curbat

LV32F390FE

Iar s-au ieftinit masiv televizoarele şi unele sunt chiar modele foarte bune. evoMAG are spre exemplu un preţ excelent, ce implică un TV care e şi Full HD, şi curbat şi slim şi are slot CI+, la doar 1299 lei. De fapt suma ar fi mai aproape de 1000 de lei, dacă luăm în calcul şi cadourile primite. Avem un suport perete, voucher de călătorie Happy Tour şi cartelă Orange, toate însumate la 294 lei şi oferite cadou.

Televizorul are ecran curbat, contrast de 3000:1, 2 porturi HDMI, 2 difuzoare de 5 W şi 1 port USB 2.0.

5. Cameră Foto Şi Video 360 Sport Ultra HD 4K - 30 fps

Star

Cei care merg în drumeţii sau filmează peisaje superbe, ar trebui probabil să le împartă cu restul lumii în 4K şi la 360 de grade. Aici intervine camera Star vândută de către Quickmobile.ro la preţul de 689 lei. Camera are unghi de acoperire de 360 de grade şi face şi fotografii la 16 MP. Rezistă la apă până la adâncimea de 30 de metri şi e excelentă şi pentru peisaje marine şi submarine chiar. Se conectează via WiFi la smartphone pentru a transfera pozele şi filmările rapid şi are şi port HDMI şi USB 2.0, dar şi slot pentru card microSD.

Vine şi cu suporturi speciale pentru cască sau bicicletă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×