Turul Magazinelor #131: Maşină de spălat vase Bosch la reducere, Huawei Mate 9 la cel mai mic preţ local şi un purificator inedit de aer

1.976 ori
<b>Turul Magazinelor #131: Maşină de spălat vase Bosch la reducere, Huawei Mate 9 la cel mai mic preţ local şi un purificator inedit de aer</b>Alte produse interesante sunt prezentate astăzi în Turul Magazinelor ediția 131, la loc de cinste aflându-se phablet-ul Huawei Mate 9 care în versiunea cu 64 GB de stocare flash și 4 GB memorie RAM costă doar 2.881 lei - acesta fiind cel mai bun preț

Cu zăpada cea mare de afară revenită în unele zone ale tării, ce putem face decât să cumpărăm, să cumpărăm şi iar să cumpărăm. Nu neapărat aparatură de încălzit, ci poate un smartphone, poate o maşină de spălat vase şi de ce nu un laptop. Toate acestea, plus o sonerie de villain din filmele cu super eroi vă aşteaptă mai jos.

1. Huawei Mate 9 (64 GB stocare + 4 GB RAM)

Huawei Mate 9

Probabil ştiţi deja că îl avem pe Huawei Mate 9 în teste, iar acest phablet puternic costă la mai toţi retailerii peste 2900 de lei sau chiar peste 3000 de lei. Ei bine, cumva evoMAG.ro îl are mai ieftin, la suma de 2.881 lei. E vorba despre un model cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare, deci nu vreo variantă mai ieftină cu 32 GB. Primim evident şi camera duală cu senzor de 20 şi 12 MP şi tehnologie Leica, iar terminalul aduce şi un ecran Full HD de 5.9 inch. E un prilej bun de a lua contact şi cu noul şi arătosul EMUI 5.0 aplicat peste Nougat.

2. Maşina de spălat vase incorporabilă Bosch SMV50D60EU

Bosch SMV50D60EU

eMAG.ro are o întreagă serie de reduceri şi promoţii pentru produsele Bosch, dar nouă ni s-a oprit privirea asupra maşinii de spălat vase incorporabilă de la Bosch. Ea costă 1.249 lei, după o reducere şi e un model high end fără compromisuri. În primul rând are 12 seturi şi 5 programe, deci se poate ocupa de toate vasele de după o petrecere în familie sau cu prietenii. Are la bord sistemul Aquastop, cu pereţi dubli de alimentare cu apă şi o supapă de siguranţă, plus tava cu comutator plutitor.

De asemenea produsul Bosch are consum energetic redus şi reglează şi consumul de apă în funcţie de murdărie şi grăsime, detectându-le prin raze de lumină.

3. Atongm Ozone Deodorizer Air Purifier

Atongm Ozone

Şi dacă tot suntem în zona de curăţire şi purificare, avem şi un purificator de aer inedit. Are un nume impronunţabil, Atongm şi costă 45.99 dolari la GearBest.com. Designul aminteşte de un gadget al lui Iron Man sau un PC Mac Pro cilindric lansat de Apple cu ceva vreme în urmă. Acesta nu este un purificator de rând, ci este unul special pentru frigider, debara şi bucătărie.

Poate elibera ozon, pentru a distruge bacteriile şi a înlătura mirosurile neplăcute. De asemenea vă descompune pesticidele de pe legume, ceea ce e întotdeauna un lucru bun. Poate acoperi 10 metri cubi şi are o baterie de 4000 mAh.

4. Laptop Lenovo B50-80

Lenovo B50-80

Înainte să ne bucurăm prea tare că am găsit un laptop cu procesor Core i5 la sub 2000 de lei, aflaţi că e totuşi vorba de un CPU Broadwell. Cu toate acestea oferta de 1.699 lei pentru laptop la Marketonline.ro rămâne atractivă şi asta mai ales pentru că primim şi placă video, nu doar soluţie grafică integrată. E vorba despre un Radeon R5 M230 cu 2 GB memorie.

Avem şi 4 GB RAM, 500 GB stocare şi difuzoare stereo, plus ecran de 15.6 inch, cu rezoluţie de 1366 x 768 pixeli.

5. Ring Sonerie Smart cu cameră video 720p 

Sonerie Ring

Dacă vrei să te simţi ca un villain din James Bond sau ca Scarface, atunci o sonerie cu cameră video e ideală. E puţin ridicol să ai aşa ceva la apartament, dar la casă e binevenită aceasta dotare. Costă 999 lei la Quickmobile.ro. şi poate înregistra la rezoluţie 720p. Soneria va afişa în timp real pe smartphone feedul video şi se poate conecta la terminale cu Windows 10, iOS sau Android. Include şi microfon bidirecţional, astfel că veţi putea goni colindătorii şi popii sau chema în casă rudele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×