Motorola Moto Z: Conectivitate de 2016, unele viteze mai mici decât aşteptările

1.237 ori
<b>Motorola Moto Z: Conectivitate de 2016, unele viteze mai mici decât aşteptările</b>Motorola are un fel de obligaţie faţă de propria istorie de a produce telefoane ce se aud excelent. Ei au inventat telefonul mobil la urma urmei şi dacă e să "învinuim" pe cineva că ne ignorăm familia şi prietenii în ziua de azi, cam ei sunt primii.

Motorola are un fel de obligaţie faţă de propria istorie de a produce telefoane ce se aud excelent. Ei au inventat telefonul mobil la urma urmei şi dacă e să "învinuim" pe cineva că ne ignorăm familia şi prietenii în ziua de azi, cam ei sunt primii. Dar tot datorită lor comunicăm. Ce e cert e că Moto Z se prezintă la analize cu 4 microfoane, ce anulează perfect zgomotul de fond.

Primim şi port USB Type-C şi nu avem jack audio, dar în compensare avem parte de un adaptor USB Type-C to 3.5 mm. Telefonul a sosit la noi în varianta dual SIM, cu slot-uri nano SIM, suport LTE Categoria 6, NFC, Bluetooth 4.1, GPS, WiFi a/b/g/n/ac MIMO şi suport USB OTG. Avem şi WiFi Direct, iar apelurile au avut volum foarte ridicat, claritate perfectă şi semnalul a fost la înălţime.

SpeedTest Motorola Moto Z

Am realizat şi un test de viteză, faimosul SpeedTest, care ne-a dus la o viteză de 78 Mbps la download via 4G şi 47 Mbps la upload, nişte valori nu chiar flatante pentru un flagship de 2016. Măcar la WiFi am stat mai bine, cu 175 Mbps download şi 25 Mbps la upload (să nu uităm totuși că aceste rezultate sunt influențate de mulți factori, deci sunt relative). Şi dacă tot menţionăm conectori, avem pini metalici în spate şi magnetism pentru a conecta modulele Moto Mods la acest handset.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×