Turul Magazinelor #193: laptop ASUS pentru şcoală la sub 1000 lei, lămpi cu iluzii optice, ochelari de dronă DJI şi iPhone 6 la ofertă

2.582 ori
<b>Turul Magazinelor #193: laptop ASUS pentru şcoală la sub 1000 lei, lămpi cu iluzii optice, ochelari de dronă DJI şi iPhone 6 la ofertă</b>O nouă listă de recomandări din seria Turul Magazinelor vă este prezentată astăzi la început de săptămână. Avem pentru voi un laptop Asus cu preț de sub 1000 lei ce se poate dovedi a fi numai bun pentru școală, dar și un preț special pentru iPhone 6 care

Cum se apropie foarte rapid perioada vacanţei de vară e cazul să găsim nişte jucărele şi gadget-uri pentru a aniversa lungile luni libere şi toride ce urmează. Am găsit pentru voi nişte lămpi drăguţe cu iluzii optice, dar şi un iPhone 6 la preţ bun. Cine vrea să controleze drona cu mişcările capului şi să aibă senzaţia că zboară va aprecia şi produsul DJI de mai jos şi pe final avem şi un laptop ASUS pentru şcolari, o ofertă bună de preţ.

1. Lămpi 3D cu iluzii optice

Lampa 3D

Am găsit o serie de lămpi interesante la GearBest.com, printre care şi un model de Crăciun, cu iluzia Moşului. E pe bază de tehnologie LED şi costă 8.66 dolari la retailerul acesta. Este excelent pentru noptiera celui mic, fiind o imagine liniştitoare, iar 7 culori stau la dispoziţie aici

Lampa 3D

O altă lampă cu iluzia unui fluture şi tot cu LED-uri e găsită aici, la preţul de 12.21 dolari. Are două moduri de utilizare şi 6 culori, fiind realizată din material crilic şi ABS. Poate fi alimentată cu baterii sau via USB.

Lampa 3D

Apoi am găsit o lampă cu forma unui cap de câine, la acelasi preţ de 12.21 dolari. Acest model se alimentează tot via USB sau baterii şi are un design 3D, ce imită forma unui cap de câine real. 7 culori sunt disponibile, alternate atunci când apăsaţi pe buton.

2. Apple iPhone 6 32GB

iPhone 6

Preţul de 2099 lei pentru un iPhone 6 la Cel.ro nu e deloc rău, absolut deloc, asta dacă nu vreţi o comparaţie cu un iPhone SE. Terminalul se ţine bine şi acum şi e de apreciat că e vorba aici de versiunea cu 32 GB, nu cea de bază cu 16 GB. Diferenţele de captură foto între iPhone 6 şi 6s nu sunt gigantice, poate doar la stabilizarea electronică a acestuia din urmă. Îmi amintesc că ecranul a fost luminos, iar bateria nu era rea deloc.

În plus faţă de seria iPhone 5, care are şanse să rămână pe afară la următoarele actualizări de iOS, iPhone 6 ar trebui să ruleze cel puţin încă 2-3 versiuni fără probleme.

3. DJI Goggles Ochelari Inteligenţi

DJI Goggles

E una să controlezi o dronă cu telecomanda, joystick-ul sau telefonul şi total altceva să o controlezi cu capul, cu privirea, fiind ACOLO first person via headset VR. Quickmobile.ro pune la bătaie o pereche de ochelari inteligenţi DJI, cu preţ de 2499 lei, oferind o experienţă VR a filmării în timp real a dronei. Astfel vă veţi conecta la dronele DJI şi veţi savura fluxul video 720p la 60 FPS sau 1080p la 30 FPS, cu întârziere de doar 110 ms.

Antenele integrate aici asigură acoperire la 360 de grade. O experienţă mai apropiată de zborul first person poate fi doar să planezi cu un wingsuit în munţi cred.

4. Laptop ASUS X206HA-FD0067T

ASUS X206HA-FD0067T

Sunt foarte multe motive pentru care recomand acest laptop părinţilor. În primul rând îl găsiţi la eMAG.ro la sub 1000 de lei, apoi e destul de bun dacă vreţi ca odrasla să facă temele pe el şi atât, fără jocuri sau sarcini complexe. Vine şi cu mouse Microsoft Designer cadou şi are Windows 10 instalat. E drept că are un procesor Intel Atom quad core, dar nici nu îţi trebuie mai mult pentru Office şi browsing.

Cântăreşte sub 1 kg şi are ecranul de 11.6 inch protejat contra glare-ului. Şi difuzoarele stereo sunt un plus.

5. Pantofi slip on clasic

Pantofi slip on

Nivelul următor după pantofii cu bandă cu arici este cel al pantofilor slip on. Pentru cei care urăsc şireturile şi vor doar să alunece piciorul în încălţăminte, acesta e visul suprem. Costă 139 lei la Fashiondays.ro şi deşi au o oarecare feminitate, faptul că numărul lor merge până la 47 va arăta că sunt şi pentru cei mai masivi masculi. Atenţie la asortare totuşi!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×