Xiaomi Redmi Pro 2 ar urma să vină cu 6 GB RAM și baterie de 4500 mAh; vedem și o presupusă randare

1.733 ori
<b>Xiaomi Redmi Pro 2 ar urma să vină cu 6 GB RAM și baterie de 4500 mAh; vedem și o presupusă randare</b>Anul trecut cei de la Xiaomi au adus pe piață și smartphone-ul Redmi Pro, device echipat cu o cameră foto duală și cu dotări upper mid-range la pachet. Astăzi aflăm câteva detalii despre succesorul său și totodată vedem o presupusă randare pentru acesta

În vara anului trecut cei de la Xiaomi au lansat pe piață și smartphone-ul Redmi Pro - terminal ce impresiona prin mai multe elemente precum display-ul cu tehnologie OLED, camera foto duală oferită la pachet și prin procesorul deca-core MediaTek Helio X25. Astăzi pe web apar câteva informații despre succesorul său și totodată și o presupusă primă randare nu tocmai credibilă la prima vedere.

Xiaomi Redmi Pro

Aparent, acest nou handset ar urma să vină cu procesor Qualcomm Snapdragon 660, cu 6 GB memorie RAM și cu 128 GB spațiu de stocare flash. Se va renunța la camera foto duală în favoarea unui singur senzor principal Sony IMX362 de 12 megapixeli, iar pentru selfie-uri se pare că vom primi o cameră de 8 megapixeli.

De asemenea, telefonul ne va oferi o baterie de 4500 mAh și se așteaptă ca Xiaomi să anunțe și o variantă mai accesibilă echipată cu 4 GB memorie RAM și cu 64 GB spațiu intern de stocare. Renunțarea la camera duală poate fi un indiciu cu privire la faptul că acest element nu a contribuit la vânzări generoase precum se aștepta Xiaomi, de aici și renunțarea pe modelul succesor. Aflăm dacă detaliile de aici se confirmă în perioada următoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×