Turul Magazinelor #103: Protecţie de transport pentru HDD, Huawei Mate 9 disponibil şi televizoare Full HD de 100 cm la sub 1000 lei

1.969 ori
<b>Turul Magazinelor #103: Protecţie de transport pentru HDD, Huawei Mate 9 disponibil şi televizoare Full HD de 100 cm la sub 1000 lei</b>În Turul Magazinelor de astăzi avem pentru voi o serie de recomandări interesante, de la o protecție de transport pentru HDD și până la noul Huawei Mate 9 ce a început să își facă apariția în oferta retailerilor. De asemenea, avem și televizoare cu preț

Am luat o pauză de la Turul Magazinelor în perioada sărbătorilor, dar iată că revenim în forţă cu câteva debuturi de produse la nivel local şi gadgeturi şi aparate la preţuri bune. Am găsit o modalitate mai sigură de a transporta un HDD, o mulţime de televizoare la ofertă şi se pare că Huawei Mate 9 a ajuns deja la noi în ţară, pe căi mai mult sau mai puţin oficiale.

1. Huawei Mate 9 la Quickmobile.ro

Huawei Mate 9

Chiar azi Huawei anunţa pe pagina sa de Facebook că îl va aduce pe Mate 9 la noi în ţară în curând, dar Quickmobile.ro s-a mişcat mai repede şi îl oferă deja la preţul de 3799 lei în varianta de 64 GB. Modelul cu 128 GB stocare și 6 GB RAM costă 4499 lei. Avem de-a face cu un terminal foarte puternic, cu procesor Kirin 960 care se poate duela cu cele mai noi Snapdragonuri, dar şi cameră duală cu tehnologie Leica, incluzând un senzor de 20 MP şi unul de 12 MP.

Terminalul are şi un ecran de 5.9 inch Full HD, rulează Android Nougat şi vine cu 4 GB RAM. Pe lângă toate acestea, are un design foarte arătos, pe bază de sticlă şi metal şi vine cu o baterie generoasă de 4000 mAh, cu încărcare rapidă. Preţul nu e chiar exagerat, având în vedere că se bate de la egal sau chiar întrece iPhone 7 Plus, cel puţin la cameră.

Quickmobile.ro oferă și card cadou de 50 lei la cumpararea acestui telefon. 

2. Gablys Dispozitiv De Localizare Tip Breloc

Gablys

Dacă nu ai chef să îţi pierzi bagajele când călătoreşti într-o ţară străină sau geanta pusă în autocar, un astfel de breloc de localizare e o soluţie bună. Sau pot fi puţin diabolic să strecori brelocul în poşeta consoartei sau în maşinA sa, dar hai să nu dăm idei care strică armonia în cuplu. E mai degrabă util ataşat la ghiozdanul celui mic, în cazul în care vreţi să ştiţi mereu unde se afla. Accesoriul costă 179 lei la Quickmobile.ro  şi are şi o aplicaţie dedicată in Play Store şi App Store, afișând poziția pe hartă pe smartphone.

3. Blueendless BS - KEY25 - Protecție HDD

Protectie HDD

Sincer nici nu ştiam că există accesorii de genul, de aceea mă intrigă acest model. E vorba despre o carcasă specială pentru HDD-uri, care vine cu criptare 256 bit şi parolare astfel încât nimeni să nu poată scoate hardul de acolo fără permisiunea voastră. Costă 21 de dolari la GearBest.com, iar promo-ul mai durează doar jumătate de zi.

E protejat cu un strat din silicon rezistent la şocuri şi e compatibil cu HDD-urile de 2.5 inch şi de până la 4 TB. Permite şi sincronizarea/comenctarea prin WiFi sau prin USB.

4. Televizor LED Star-Light, 40DM4000, Full HD

Star-Light 40DM4000

Cine vrea un televizor Full HD LED de 100 cm, dar nu vrea să spargă banca, are această alternativă de la Star-Light. Televizorul costă 991 lei la eMAG.ro, are panou LED şi acustică stereo de 2 x 8 W. Are timp de răspuns de 6.5 ms, contrast de 3000:1 şi tuner digital DVB-T/C. Vine şi cu slot CI+ şi nu e chiar greu la 8 KG având în vedere diagonala sa.

Cele 3 porturi HDMI şi portul USB 2.0 sunt de asemenea binevenite.

5. Televizor LED Star-Light, 107 cm, 42DM5500, Full HD

Star-Light 42DM5500

Şi de parcă preţul de mai sus un era destul de bun, puteţi chiar alege un model Full HD de 107 cm, tot de la Star-Light la suma de 991 lei la eMAG.ro. Şi acesta este un model LED, non smart, din anul 2016 şi cu acustică de 2 x 10 W de această dată. Are contrast de 5000:1, timp de răspuns de 8.5 ms slot CI+ şi aceleaşi porturi menţionate mai sus la modelul de 100 cm.

Ambele televizoare au reviewuri bune la eMAG.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×