Turul Magazinelor #124: Turul de gaming, cu Nintendo Switch la precomandă, scaun de gaming şi echipamente de captură şi căşti gaming

1.484 ori
<b>Turul Magazinelor #124: Turul de gaming, cu Nintendo Switch la precomandă, scaun de gaming şi echipamente de captură şi căşti gaming</b>Gaming-ul este cuvântul de ordine astăzi și în ediția cu numărul 124 din seria Turul Magazinelor. Printre produsele incluse aici avem noua consolă Nintendo Switch care de acum este disponibilă la precomandă și care urmează a fi livrată către

Turul Magazinelor de azi e unul tematic, pentru gameri, care se află în căutare de echipament profesionist, comod şi de nouă generaţie. Fie că eşti gamer de console sau PC, avem câteva noutăţi binevenite, de la un scaun de gaming foarte comod, la noua consolă Nintendo Switch la precomandă, plus un joc pentru ea. Am găsit şi căşti de gaming şi o placă externă de captură, utilă pentru toţi gamerii.

1. Consolă Nintendo Switch

Nintendo Switch

eMAG.ro a pus la dispoziţie consola Nintendo Switch prin precomandă, ea costând 1.399 lei. Această consolă-tabletă poate fi folosită atât andocată şi conectată la televizor, cât şi din mers ca o tabletă clasică. Are un ecran tactil de 6.2 inch cu rezoluţie HD, suportă stocare SD şi se foloseşte de două controllere laterale numit Joy-Con. Produsul ar trebui să fie disponibil în jurul datei de 3 martie şi vine cu 32 GB stocare şi conectivitate USB Type C şi WiFi.

Dockul aduce şi porturi USB 3.0 şi 2.0, iar consola e bazată pe soluţii din familia Nvidia Tegra. Viaţa bateriei e estimată undeva între 2.5 şi 6.5 ore, în funcţie de jocul pe care îl folosiţi. The Legend of Zelda: Breath of the Wild spre exemplu duce 3 ore de utilizare.

Aici aveti versiunea cu Joy con rosu/albastru.

2. Joc Legend Of Zelda Breath Of The Wild pentru Nintendo Switch

Legend of Zelda

Ce ar fi consola Nintendo Switch fără un prim joc? El este oferit la rândul său la precomandă la eMAG.ro, la preţul de 259 lei. Legend of Zelda Breath of the Wild debutează pe 3 martie şi este un titlu de acţiune open world, creat pentru Nintendo Switch şi Wii U. Este jocul cu numărul 19 din serie şi e primul dezvoltat direct la rezoluţie HD. Personajul principal, Link are un univers uriaş de explorat, fără ghidaj şi fără reguli, descoperind totul singur.

Link este amnezic acum şi se trezeşte după un somn de 100 de ani pentru a se lupta cu Calamity Ganon.

3. Scaun gaming Genesis SX33 BLUE

Genesis SX33

Scaunul de gaming cu cele mai multe şi cele mai bune recenzii de pe eMAG.ro este modelul Genesis de faţă. El vine pe albastru sau o combinaţie de negru/roşu şi costă 709 lei. Are un design ergonomic cu mulaj din spumă de înaltă calitate şi se poate roti la 360 de grade. Vine şi cu perniţa detaşabilă pentru suport lombar şi are o un finisaj de calitate, pe bază de piele cu nişte cusături solide.

Suportă o greutate până la 120 kg.

4. Placă de captură AVerMedia Live Gamer 

AVerMedia Live Gamer Portable

Ce ar fi gamingul fără streaming, fără Twitch şi YouTube? Această placă de captură va permite să vă capturaţi sesiunile de gaming, atât de pe consolă, PC, cât şi de pe terminale mobile chiar, via HDMI. Se conectează la PC via USB şi e foarte uşor de transportat, cântărind doar 117 grame. Costă 674 lei la Marketonline.ro şi vine cu un software de înregistrare profesionist Avermedia.

5. Căști de gaming KOTION EACH G4000 

KOTION EACH G4000

Scaun avem, placă avem, consolă avem, ne mai trebuie doar căşti de gaming. Am găsit unele cu preţ atractiv, de 17.43 dolari la GearBest.com. Ele au marele avantaj al unei anulari a zgomotului la nivel omnidirecţional. E un headset montat pe cap şi are pad-uri de urechi moi şi mărime ajustabilă. Oferă un sunet clar, bas adânc şi vine cu un microfon flexibil, pentru poziţionare comodă şi are şi sensibilitate ridicată.

LED-urile de pe căşti fac produsul mai inedit şi vă conferă un look badass la competiţii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×