3 telefoane de top din oferta Orange România, ce pot fi cumpărate în februarie 2017!

10.370 ori
<b>3 telefoane de top din oferta Orange România, ce pot fi cumpărate în februarie 2017!</b>Dăm astăzi startul unei noi serii de articole prin intermediul cărora vă vom prezenta 3 smartphone-uri din oferta operatorilor români , asta în funcție de anumite criterii (ex: dotările de top, noutăți, produse mid-range, respectiv cele ieftine). Azi

Dăm astăzi startul unei noi serii de articole prin intermediul cărora vă vom prezenta câte 3 smartphone-uri din oferta operatorilor de pe piața locală având în vedere anumite criterii precum dotările de top, noutățile, produsele mid-range, dar și gradul ce accesibilitate al acestor produse. Începem cu 3 telefoane de top pe care le putem găsi în oferta Orange România și care impresionează desigur prin pachetul hardware.

iPhone 7 Plus 

iPhone 7 Plus

Actualul phablet  Apple este cu siguranță o alegere inspirată pentru cei cu buget generos, telefon ce se remarcă prin captura sa video foarte bună, prin acustica solidă, dar și printr-o performanță excelentă asigurată de procesorul A10 și de cei 3 GB RAM. Telefonul poate înlocui fără mare problemă un handycam și deveni dispozitivul perfect pentru un tânăr care se decide să dea startul unui canal de YouTube. Iată și prețurile actuale Orange:

Versiune Preț fără abonament Orange ME 25 Orange ME 30 Orange ME 42 
32 GB875 eur685 eur665 eur555 eur
128 GB985 eur789 eur769 eur668 eur

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge

Pentru cei care își doresc pachetul complet, există Samsung Galaxy S7 Edge. Bifăm aici un design foarte arătos, un hardware de top, ba chiar și o cameră foto ce aproape că nu are rival la ora actuală. Cu așa un telefon clar nu veți da greș, dar prețul poate constitui elementul ce taie din entuziasm. Noroc că acesta poate fi achiziționat și cu abonament, modalitate prin care suma inițială de plată este ceva mai mică.

Preț fără abonament Orange ME 25 Orange ME 30 Orange ME 42 
719 eur505 eur479 eur369 eur

Motorola Moto Z

Moto Z

Cel mai ieftin smartphone din lista de față este chiar Motorola Moto Z și nu vă așteptați la un pachet hardware mai slab comparativ cu modelele mai sus prezentate, ci dimpotrivă. Modularitatea este scoasă în prim-plan în cazul de față, dar nici design-ul nu poate fi lăsat deoparte, telefonul având un corp metalic cu grosime de doar 5.2 mm. Iată ce costuri implică achiziția la două dintre abonamentele pe care Orange România le oferă în acest moment:

Preț fără abonament Orange ME 25 Orange ME 30 Orange ME 42 
565 eur365 eur339 eur229 eur

După cum puteți vedea, aceste 3 smartphone-uri prezentate aici reprezintă cu siguranță alternative interesante de luat în calcul din zona high-end, fiecare având câte un element caracteristic. În oferta Orange România găsim desigur și alte modele cu dotări de top, modele pe care le puteți găsi aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×