Turul Magazinelor #46: camera de supraveghere la super preţ, laptop excelent Core i7 şi antivirus cu cadou

1.845 ori
<b>Turul Magazinelor #46: camera de supraveghere la super preţ, laptop excelent Core i7 şi antivirus cu cadou</b>Am revenit cu Turul Magazinelor, ajuns la ediţia 46, ediţie de weekend de această dată şi cu un laptop excelent găsit la retaileri chinezi, dar şi cu o cameră de supraveghere la super preţ. Avem şi un antivirus cu baterie externă cadou, dar şi o boxă exte

Am revenit cu Turul Magazinelor, ajuns la ediţia 46, ediţie de weekend de această dată şi cu un laptop excelent găsit la retaileri chinezi, dar şi cu o cameră de supraveghere la super preţ. Avem şi un antivirus cu baterie externă cadou, dar şi o boxă externă cu look dur.

1. KKMOON Wireless Wifi 720P HD H.264 P2P 1MP AP IP Network Home IR Security Camera P/T Webcam

Ştiu că vă sperie numele ăsta super complicat, dar nu e cazul. E doar o cameră web de securitate, cu conexiune WiFi şi preţ accesibil, de doar 32.99 dolari. O pune la bătaie retailerul TomTop.com, cu livrare în Europa. Produsul e capabil să se rotească la unghiuri variate (cam in orice direcţie), poate fi controlat de pe telefonul mobil cu Android sau iOS şi are chiar şi viziune nocturnă.

Include şi microfon şi difuzor, dar şi un slot pentru carduri de memorie de până la 32 GB. E capabil şi să detecteze mişcări şi dacă îl vedeţi pe hoţ (sau urs) în faţa camerei îl puteţi speria cu un semnal acustic emis de difuzorul device-ului.

2. Martian A8 Intel Core i7-4650u Laptop

Martian A8 Intel Core i7-4650u Laptop

Nu găseşti în fiecare zi un laptop Core i7 la preţ bun, aşa că am zis să vă semnalez oferta. Un Martian A8 Intel Core i7-4650u, laptop cu ecran de 13.3 inch Full HD şi procesor Core i7 costă 526 dolari la Gearbest, după o reducere. Are şi SSD de 128 GB, ieşire HDMI şi 4 GB RAM (deşi un comentariu oficial pe pagina de produs afirma că ar avea 8 GB de fapt). Primim şi o tastatură generos spaţiata, iar grafică e cea Intel HD Graphics 5100, deci nu primim soluţie separata (nu puteţi integra propria placa grafica din cate ştim).

Există şi webcam aici, iar produsul are pe lângă versiunea de bază cu 4 GB RAM şi una cu 8 GB. Nu avem vreun OS instalat, iar bateria de 5700 mAh ar trebui să asigure 6 ore de playback video, adică fix cât laptopul Xiaomi Air 12.

3. Bitdefender Internet Security 2016, 1 PC, 1 an, Licenţa nouă, BOX/Retail

Bitdefender Internet Security 2016

Ştiu că majoritatea dintre voi îşi cumpără antivirusul cu licenţă direct online, de pe site-ul companiilor precum Kaspersky sau Bitdefender, dar trebuie să vă semnalez o ofertă tare azi. Astfel, Bitdefender Internet Security 2016, 1 PC, 1 an vine cu cadou de la evoMAG.ro, sub forma unui acumulator extern de 10.000 mAh, în valoare de 69 lei.

Hame H13 HAME-H13-SV

În condiţiile în care antivirusul costă 75 de lei, cadoul e binevenit. Mă intrigă brandul Hame totuşi, pentru că am auzit de Hama ca producători tari de accesorii, dar Hame produce de obicei pateuri de ficat... Probabil doar un alt brand din China.

4. Boxa portabilă OMEGA OG090 Nitro Outdoor, Bluetooth, 11 W RMS, Piele/Gri

OMEGA OG090 Nitro

eMAG.ro are o boxă cu look dur la vânzare în aceste zile, un model Omega OG090, care costă 209 lei după o reducere. E capabil să redea atât muzica via Bluetooth, cât şi de pe un card microSD. Bate până la 10 metri distanţă, are şi radio FM şi oferă 5 ore de redare muzicală. Review-urile de pe pagina de produs de la eMAG.ro laudă volumul ridicat, dar atenţie pentru că nu prea avem bas.

Ca design îmi aminteşte de o boxă de maşină tunată.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×