Turul Magazinelor #137: Roboţi, roboţi cât cuprinde, de supraveghere, curăţare şi divertisment

Autor:  | Publicat în:  Reduceri  Retaileri  Gadgets 1.253 ori
<b>Turul Magazinelor #137: Roboţi, roboţi cât cuprinde, de supraveghere, curăţare şi divertisment</b>Turul de astăzi îl dedicăm în întregime roboților, produse care fie promit să ne facă casa lună sau să ne distreze făcând anumite acțiuni prestabilite. Avem de asemenea pe lista noastră și o mașinuță teleghidată aproape perfectă care vine să

Am decis să facem azi Turul Magazinelor tematic şi anume axat pe roboţi. Am găsit roboţi care curăţă prin casă, roboţi cu rol de divertisment, o maşinuţă robot şi chiar un roboţel feminin. Nici unul nu sare de 1000 de lei, ceea ce face toate aceste maşinării atractive.

1. Aspirator Robot Taurus Hexa Striker, 13V

Taurus Hexa Striker

Începem cu ceva mai light, pentru a nu va speria că a venit epoca "Rise of the Machines". evoMAG.ro are o alternativă mai ieftină la roboţeii de curăţat Roomba, pe numele său "Taurus Hexa Striker". E un robot de curăţenie de 13V, care costă 561 de lei şi are un diametru de 30 cm şi înălţime de 7 cm. Are un design special care îi permite curăţarea de colţuri şi vine cu 2 perii circulare care atrag murdăria la centrul aspiratorului, pentru o mai mare eficienţă în curăţarea podelelor.

Se descurcă excelent şi la marginile camerei, ceea ce un robot rotunjit nu prea face. Acumulatorii se încarcă în 4 ore, iar autonomia este de o oră. Un plus îl reprezintă senzorii anti lovire.

2. Robot Mip Megapack cu Control Bluetooth

Mip Megapack

M-a surprins preţul accesibil al acestui roboţel la Marketonline.ro. Retailerul îl vinde la doar 402 lei şi pentru această sumă primim un bot capabil să îşi echilibreze greutatea pe 2 roţi. Mai mult decât atât se controlează via Bluetooth de pe telefon şi se poate bate cu alţi roboţi asemenea lui. Poate învăţa până la 50 de mişcări pre-programate şi dansa pe melodiile pe care le aveţi în iTunes.

Există 7 jocuri de joc, inclusiv unul de box şi se poate controla micuţul gadget şi cu mişcări ale mâinii deasupra sa.

3. Robot Appbot Link cu Sistem de Securitate şi Comunicare 

Appbot Link

Până acum am avut roboţi pentru distracţie şi curăţenie, acum avem unul de securitate. Costă 769 lei la Marketonline.ro şi evident se controlează de pe telefonul mobil. Include o funcţie de comunicare, astfel încât cel mic sau animalul de casă să vă audă vocea şi când sunteți plecaţi. Poate patrula şi mişuna pe oriunde în casă şi chiar şi răsturnat revine în poziţie iniţială. Aveți săgeți de mișcare în interfața de pe smartphone.

Are viziune nocturnă şi poate înregistra video sau captura foto dacă detectează mişcare. Primiţi alerte pe telefon de îndată ce e sesizată mişcare prin casă.

4. Robot Femisapien - Wow Wee

Femisapien - Wow Wee

Majoritatea roboţilor cu care te poţi juca sunt de "sex" masculin, dar acesta este mai degrabă feminin. Costă 599 lei la eMAG.ro, dar la majoritatea retailerilor îl găsiţi la 999 lei, deci e chilipir. WowWee e o întreagă serie de roboţi, inclusiv modele masculine şi masive, roboţi de jucărie şi alte asemenea creaturi metalice. Femisapien se remarcă prin faptul că nu are nevoie de telecomandă şi pentru că vorbeşte propria ei "limbă", numită emotish, care implică sunete blânde şi gesturi.

Vine cu 3 regimuri de funcţionare principale, fiecare asociat unei poziţii a capului. Înclinarea capului pe verticală duce la o schimbare a regimului de funcţionare. Femisapien răspunde la gesturi cu mâna, la sunete şi atingere. Poate asculta muzica şi să danseze pe ea, dar şi să o fredoneze, cu 36 de funcţii şi de 20 rutine interactive.

5. WLtoys A959

WLtoys A959

Aceasta maşinuţă teleghidată aminteşte de cea din Home Alone 3, cu toate că e mai complexă şi nouă. Costă 55.72 dolari la GearBest.com şi oferă 15 minute de autonomie. Poate atinge o viteză uriaşă de 45 km/h şi rulează şi pe cel mai dur şi accidentat teren. E rezistentă la contacte dure, are cauciucuri foarte aderente şi se poate controla de la 100 de metri distanţă.

Maşinuţa teleghidată perfectă? Pe aproape!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×