Turul Magazinelor #199: Surface Pro 4 în varianta high end în România, saltele la ofertă, televizor Full HD sub 1000 lei şi maşinuţă ce rulează vertical pe pereţi

2.145 ori
<b>Turul Magazinelor #199: Surface Pro 4 în varianta high end în România, saltele la ofertă, televizor Full HD sub 1000 lei şi maşinuţă ce rulează vertical pe pereţi</b>Ne apropiem de ediția aniversară a 200 articole din seria Turul Magazinelor și sărbătorim cum se cuvine prin noi recomandări de reduceri atractive. Avem astăzi pentru voi tableta Microsoft Surface Pro 4 în varianta de top listată în oferta unui retailer

Turul de azi revine la produse ceva mai high end, în frunte cu o tabletă supradotată de la Microsoft, dar am găsit şi câteva oferte bune pentru alte aparate si produse. eMAG.ro spre exemplu are oferte bune la saltele pentru pat, am găsit şi un televizor Full HD la preţ sub 1000 lei şi o maşinuţă de jucărie care poate urca pe pereţi... la propriu. Un mic frigider completează această listă de bunătăţi.

1. Microsoft Surface Pro 4 i7 512GB 16GB RAM

Microsoft Surface Pro 4

Cine vrea o tabletă cu Windows 10 şi design modern, dar şi specificaţii ultra high end poate găsi un Microsoft Surface Pro 4 la Quickmobile.ro. E drept că preţul e pe măsura dotărilor, sărind de 10.000 lei. Totuşi primim dotări echivalente cu ale unui desktop high end şi toate acestea într-un corp elegant şi slim din magneziu. E vorba aici despre un model de top Surface Pro 4, cu 16 GB RAM, 512 GB stocare SSD, procesor Core i7 de generaţie a şasea şi baterie ce oferă 9 ore de playback video.

Avem parte şi de cameră principală de 8 MP, frontală de 5 MP, mini DisplayPort şi evident Windows 10 ca OS. Credeți-mă pe cuvânt când vă spun că va zbura și rula orice și în 2020.

2. Saltele la promoţie

Saltea

eMAG.ro are în aceste zile o promoţie la saltele pentru pat şi vă recomand ca imediat cum vedeţi ceva sub 1000 lei să cumpăraţi. Mi se pare genial preţul pentru Saltea Premi Nova 12+4, din spumă cu memorie, la doar 499 lei. Măsoară 90 x 200 cm şi poate distribui greutatea pe toată suprafaţa saltelei, eliminând punctele de presiune din zona umerilor, şoldurilor şi membrelor. Circulaţia e astfel îmbunătăţită.

Spuma poliuretanică high resilience şi materialul vascoelastic se vor adapta la temperatura corpului, reducând nevoia de schimbare a poziţiei. Mai multe saltele, de dimensiuni variate găsiţi aici.

3. Televizor LED 81 cm LG 32LH530V Full HD 

LG 32LH530V

Am senzaţia că v-am mai prezentat acest televizor, dar nu se supără nimeni dacă dăm replay la o ofertă bună. E vorba despre un televizor LED LG, cu diagonală de 81 cm şi rezoluţie Full HD. Costă 969 lei la Cel.ro şi vine şi cu funcţii de gaming şi chiar un joystick dedicat. Avem parte şi de Virtual Surround, un design minimalist şi angular, dar şi funcţia Clear Voice, care redă dialogul în mod mai clar.

Un plus este suportul pentru redare a filmelor şi muzicii direct de pe suport USB. Boxele integrate sunt 2 x 10 W.

4. Mașinuță teleghidată 

Masinuta teleghidata

Ştiţi de când aştept o maşinuţă de genul? De când erau filmele Batman realizate de Tim Burton, cu Batmobilul care se urca pe pereţi. Acum avem o maşinuţă teleghidată care merge şi pe vertical pe pereţi, dar şi pe tavan chiar. Controlul se face prin infraroşu, iar maşinuţa cântăreşte doar 60 de grame. Autonomia este de până la 8 minute, iar distanţa de control este de 13 metri.

E nevoie de 6 baterii AA pentru a controla jucăria. Designul e undeva la graniţa dintre Micro Machines şi Batmobil. Costă 10.90 dolari la GearBest.com.

5. Frigider LDK BC 68, 68 l, Clasa A+

LDK BC 68

Cine are nevoie de un mic frigider pentru foişorul din grădină, un frigider pentru sufragerie unde să ţină berea pentru prieteni sau unul pentru terasă va găsi acest model la evoMAG.ro. Preţul e "wow" la doar 399 lei şi avem aici un model de Clasa A+, de 68 litri şi cu o singură uşă. Are 3 compartimente, iar pe unul puteţi ţine fructe, pe altul dulciuri şi pe altul cam un bax de beri.

Răcirea este clasică şi capacitatea de congelare este de 1.5 kg pe 24 de ore. Nivelul de zgomot e acceptabil, de 39 dB.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×