Turul Magazinelor #167: telefonul mare cât un card de credit, mini skateboard luminos şi saltea gonflabilă

2.100 ori
<b>Turul Magazinelor #167: telefonul mare cât un card de credit, mini skateboard luminos şi saltea gonflabilă</b>Cu luna aprilie începută practic nu mai poţi spune că nu a venit primăvara şi ca atare am găsit azi produse care se pretează să fie folosite mai degrabă la exterior, decât la interior. E vorba despre un mini skateboard cu roţi luminoase, o saltea..

Cu luna aprilie începută practic nu mai poţi spune că nu a venit primăvara şi ca atare am găsit azi produse care se pretează să fie folosite mai degrabă la exterior, decât la interior. E vorba despre un mini skateboard cu roţi luminoase, o saltea gonflabilă, două telefoane la capete opuse ale spectrului, dar şi ceva mai casnic pentru cei care vor să îşi calce hainele profi. Toate acestea le aflaţi mai jos.

1. Penny board Mad Abec-7 roți luminoase Red 57 cm

Există skateboard-uri fancy pentru trick-uri pe rampe şi apoi există copilărosul Penny Board, cu roţi luminoase şi preţ de 129 lei la Cel.ro. Aceasta este o placă de 22 x 6 inch, menită pentru skaterii care au totuşi ceva experienţă şi fiind foarte uşor de transportat. E ideală pentru cei mici, prin prisma dimensiunilor reduse şi are şi aderenţa sporită, datorită modelului timp romb de pe partea superioară.

Roţile cu iluminare LED vor face senzaţie mai ales noaptea. Greutatea maximă admisa pe acest skate este de 100 kg.

2. Aparat de călcat vertical cu abur pentru haine Philips GC536/35, 2000W

Cine vrea să treacă la nivelul următor când vine vorba de călcat haine poate apela la Philips GC536. În aceste zile atât eMAG.ro, cât şi evoMAG.ro au tăiat la sânge din preţ, ducându-l sub 700 lei. Acum nu mai este nevoie să îţi pregăteşti o suprafaţă mare şi plata pentru a călca, pentru că poţi călca direct vertical cu hainele pe umeraş.

Folosind jetul de abur se vor înlătura cutele şi cămaşa va fi gata chiar şi pentru cel care întârzie la muncă. Orice tip de ţesătură poate suporta aceasta modalitate de călcare, care se împacă bine şi cu mătasea şi alte ţesături delicate. Include un rezervor de apă detaşabil de 1.2 litri cu orificiu de alimentare cu apă.

3. Xiaomi Mi Mix Dual Sim 128GB LTE 4G Alb 6GB RAM

Varianta albă de Xiaomi Mi MIX, cea anunţată la CES 2017 este aici şi când zic "aici" mă refer la Quickmobile.ro. Are şi un preţ mai mic decât modelul standard cel negru, costând 3.737 lei la acest retailer. Dotările sunt excelente, de la cei 6 GB RAM la procesorul Snapdragon 821 şi bateria de 4400 mAh. Evident designul super arătos al modelului de bază e prezent aici, acum într-o variantă albă.

Mi MIX are o construcţie unibody şi vine cu ecran de 6.4 inch cu cele mai înguste muchii de pe piaţă. Mare atenţie totuşi la RAM, pentru că Quickmobile îl are listat cu 6 GB RAM în titlu şi cu 4 GB în specs.

4. Saltea Gonflabilă 240 X 70 cm Star

Saltea Gonflabilă 240 X 70 cm Star

Ştiu, nu e un gadget, dar e fun! Aceasta saltea gonflabilă vine într-o mulţime de culori şi o găsiţi la Quickmobile.ro la preţul de 129 lei. Este un produs pentru relaxare, ideal atât în curtea din spatele casei, cât şi în sufragerie. Salteaua se transporta ca un rucsac şi se umple cu aer imediat, desfăcându-se sub forma unei canapele comode.

Cred că se poate pune si în piscină, deşi trebuie investigat acest lucru înainte zic eu.

5. AIEK Q1 Ultra-thin Card Phone  -  PURPLE

AIEK Q1 Ultra-thin Card Phone  -  PURPLE

Cine vrea un telefon cu adevărat COMPACT şi nu doar promisiuni nu va da greş cu AIEK Q1. Ni se promite subţirimea unui credit card şi în general o mărime de card de credit per total, iar funcţiile sunt cele de feature phone. Cântărind un incredibil 38 de grame, mai puţin decât unele smartwatch-uri şi brăţări de fitness, acest telefon măsoară 5 mm în grosime şi oferă până la 6 ore de convorbiri.

Suportă carduri microSD, are calendar, radio FM, calculator şi chiar şi funcţie de reportofon. Designul e destul de arătos, mai ales pe mov, undeva la graniţa între un calculator cool, un Tamagotchi şi un pager. Spatele e acoperit cu imitaţie de piele, cu nişte cusături pe margini. Costă 13 dolari la Gearbest.com.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×