Turul Magazinelor #14: Cel mai ieftin şi cel mai scump iPhone 7, iPhone 7 Plus de la noi, laptop Lenovo şi consolă Xbox cu oferte atractive

1.393 ori
<b>Turul Magazinelor #14: Cel mai ieftin şi cel mai scump iPhone 7, iPhone 7 Plus de la noi, laptop Lenovo şi consolă Xbox cu oferte atractive</b>Pentru că majoritatea retailerilor şi operatorilor de la noi au început să afişeze oferte pentru iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, fie la precomanda, fie pur şi simplu la comandă, aceste produse vor juca un rol important în turul magazinelor de azi.

Pentru că majoritatea retailerilor şi operatorilor de la noi au început să afişeze oferte pentru iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, fie la precomanda, fie pur şi simplu la comandă, aceste produse vor juca un rol important în turul magazinelor de azi. Astfel, aflăm care magazin vinde cel mai scump şi cel mai ieftin iPhone 7, dar avem şi oferte bune pentru Xbox şi un laptop Lenovo.

1. Preţurile cele mai mici şi mari pentru iPhone 7, iPhone 7 Plus

Din start se remarcă dintre toate ofertele una în special.  E vorba de preţul la Vodafone, de 3309 lei, cel mai mic practicat din toata lista pentru iPhone 7 de 32 GB. E urmat de aproape de preţul de 3329 lei, pe care îl oferă atât Altex, cât şi Orange România pentru iPhone 7 în versiunea de 32 GB. Apoi trecem la eMAG, cu 3339 lei. Cel mai mare preţ e aplicat de evoMAG.ro la 3599 lei, iar Flanco are în mod interesant doar varianta de 128 GB la 3999 lei disponibilă.

iPhone 7  Plus porneşte de la 3931 lei în varianta de 32 GB la Vodafone, preţ deloc rău dacă mă întrebaţi pe mine. Apoi sărim la 4099 lei la Quickmobile şi evoMAG.ro, dar şi la eMAG.ro. Cel mai mare preţ îl practică Flanco, 4649 lei pentru versiunea de 32 GB a terminalului cu camera duala. De remarcat că TOATE magazinele încep livrările de pe 23 septembrie, în afară de Quickmobile, care le-ar începe de azi.

2. Laptop Lenovo IdeaPad 100-15lBD Intel Core i5 la ofertă excelentă

Lenovo IdeaPad 100-15lBD Intel Core i5

Vă spun sincer că nici Compari.ro nu mi-a găsit un laptop cu procesor Core i5 la preţ aşa bun precum cel de pe Marketonline.ro. Modelul Lenovo IdeaPad 100-15IBD vine şi cu 128 GB SSD, 4 GB RAM şi unitate DVD writer. Are un CPU Intel Core i5 şi vine cu un bonus sub forma unei genţi laptop Spacer Kool oferite gratuit. Preţul este de doar 1649 lei cu reducere de 350 de lei de la preţul vechi.

Acest laptop vine şi cu card reader şi un ecran de 15.6 inch, cu rezoluţie de 1366 x 768 pixeli şi nu are sistem de operare.

3. Xbox One 500 GB + Kinect + jocuri

eMAG.ro are o serie de oferte speciale legate de jocuri în aceste zile, cu ocazia lui Dreamhack probabil şi ele includ şi consola Xbox One 500 GB la preţ de 1104 lei. Mi se pare un preţ bun, mai ales că primim şi sistemul Kinect la pachet, dar şi jocuri dedicate, precum Dance Central şi Kinect Sports Rival, cu care putem arde calorii fără probleme.

Xbox One 500 GB + Kinect + jocuri

Consola poate fi folosită şi că media box pentru vizionare de filme sau streaming în sufragerie şi are preponderent recenzii pozitive. Ce îi lipseşte? Eventual un bonus cu abonament Xbox Live pe câteva luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×