Turul Magazinelor #41: cel mai mare televizor la preţ bun din Tur, gadgeturi pentru copii şi nu numai, Note 5 bun de cumpărat

2.655 ori
<b>Turul Magazinelor #41: cel mai mare televizor la preţ bun din Tur, gadgeturi pentru copii şi nu numai, Note 5 bun de cumpărat</b>Dacă Note 7 tot e un fiasco, era de aşteptat că Galaxy S7 şi Note 5 să se ieftinească şi putem profita de acest lucru. Între timp am găsit şi o lichidare de stoc la Marketonline.ro şi câteva gadgeturi jucăuşe pentru cei mici la retailerii chinezi..

Dacă Note 7 tot e un fiasco, era de aşteptat că Galaxy S7 şi Note 5 să se ieftinească şi putem profita de acest lucru. Între timp am găsit şi o lichidare de stoc la Marketonline.ro şi câteva gadgeturi jucăuşe pentru cei mici la retailerii chinezi. Bonus, la final aflaţi cum puteţi cumpăra peste 50.000 de cărţi cu reducere de 50% în aceste zile.

1. Samsung Galaxy Note 5 la preţ bun

Galaxy Note 5 rămâne un phablet foarte solid şi acum, mai ales că dacă stăm să ne gândim puţin când vine vorba de S-Pen şi funcţiile sale Note 7 nu aducea mare lucru în plus. Practic în afară de faptul că scria pe ecranul Always On, sub apă şi putea traduce în timp real sau să fie folosit ca lupa, S Pen/Note 7 nu aveau NIMIC în plus faţă de generaţia trecută.

Puterea de procesare rămâne strong, camera se poate bate şi cu Galaxy S7 şi S7 Edge, iar bateria e solidă. Designul e foarte arătos şi de altfel a şi inspirat modelele din acest an. Costă 2.449 lei la eMAG.ro.

2. Televizor LED 127 cm LG 50LF580V Full HD (Smart TV)

Televizor LED 127 cm LG 50LF580V Full HD (Smart TV)

De obicei mă ţin departe de diagonalele mari, pentru că mă gândesc că multă lume sta în garsoniere sau apartamente de 2-3 camere, unde cam orice sare de 120 cm devine prea mare pentru a fi comod. Totuşi oferta aceasta cu Smart TV LG LED la 127 cm e prea bună. Marketonline are produsul la lichidare de stoc şi el costă 2.199 lei.

Reţineţi că stocul e limitat, iar televizorul vine cu o telecomandă în stil mouse, suport LG Cloud, economisire inteligentă a energiei şi rezoluţie Full HD. Are şi acustica puternică, de 10W + 10W, 3 intrări HDMI, 3 intrări USB şi slot CI. De remarcat că nu e un televizor 3D, în cazul în care vă întrebaţi.

3. IMAN i6 Walkie Talkie

IMAN i6 Walkie Talkie

E un telefon? E un walkie talkie? Nu prea ştim, dar IMAN i6 Walkie Talkie ne cam intrigă. În primul rând e rezistent la apă şi praf şi poate supravieţui şi şocurilor extreme. Puteţi trece cu bocancii masivi peste el şi va fi teafăr, iar în zonele fără semnal celular, puteţi să îl folosiţi ca walkie talkie, ataşându-i acea antenă specială.

La baza e un smartphone modest cu Android 4.4.2, 2 GB RAM şi ecran de 4.7 inch HD, dar bateria de 3500 mAh e un punct forte. E drept că e cam scump la 361 de dolari, dar acesta e un telefon care niciodată nu va pierde în întregime contactul cu umanitatea, în junglă, pădure sau deşert.

4. Roboţelul Wall-E în varianta de construit

Robot Building Block Kit

Nu îmi e foarte clar dacă acesta este un roboţel Wall-E din cuburi LEGO sau din alte materiale. Cert e că e migălos de construit, având 687 bucăţi şi costă doar 35 de dolari la Everbuying. Pachetul cântăreşte 1.07 kg şi vine cu instrucţiuni detaliate la pachet. Rezultatul e un roboţel cu şenile şi cu înălţime de 18 cm, numai bun de pus la colecţia de jucării a celui mic.

Nu uitaţi şi de reducerile la Elefant.ro, începând de pe 18 octombrie, când se taie 50% din preţ la peste 50.000 de cărţi. Codul BOOKS50 e valabil o zi şi trebuie folosit în pagina de comandă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×