Turul Magazinelor #141: cel mai colorat şi high-end bec, cameră Samsung la 360 de grade la super preţ şi ofertă la Xbox One

2.057 ori
<b>Turul Magazinelor #141: cel mai colorat şi high-end bec, cameră Samsung la 360 de grade la super preţ şi ofertă la Xbox One</b>Încă o ediție din seria Turul Magazinelor ce vine cu recomandări de produse foarte interesante. Avem pe lista noastră un bec inteligent de zonă high-end, o cameră video Samsung ce filmează la 360 grade și o super ofertă pentru consola Xbox One care

E bizar faptul că mai toate reducerile şi ofertele pe care le-am găsit azi sunt cumva masculine, deşi portofelele noastre se vor deschide mai degrabă spre publicul feminin, acum în prag de 1 martie. Avem o consolă Xbox la preţ atractiv, o cameră Samsung cu captură la 360 de grade care a pierdut serios de tot din preţ şi alte câteva preţuri atractive şi gadgeturi inedite.

1. Xiaomi Yeelight RGBW E27 Smart LED Bulb 

Xiaomi Yeelight

Ştiţi becurile acelea smart de la Philips, LG sau alte companii? Au WiFi, colorit variat şi o grămadă de alte funcţii. Ele costă lejer peste 100 de lei, uneori chiar 200 de lei, dar noi avem o alternativă. Vine de la Xiaomi şi are numele inedit de Yeelight, amintind de numele albumului lui Kanye West, Yeezus. Becul costă 17.99 dolari la GearBest.com şi oferă suport WiFi, 16 milioane de culori şi lumina albă ajustabilă între 1600 si 6500 K.

Putem controla de pe smartphone iluminarea şi ni se promite o viaţă de 11 ani pentru acest bec. Designul e foarte elegant, chiar şi pentru un accesoriu teoretic banal.

2. Cameră foto şi video Samsung Gear 360

Samsung Gear 360

Lansată anul trecut, această cameră cu captură la 360 de grade a petrecut multe luni la preţuri de 2000 de lei. Chiar şi acum mulţi retaileri o au la 1700 lei, dar eMAG.ro a tăiat serios din preţ, ducându-l la doar 1099 lei. Camera realizează captură ideală de vizionat via headset VR şi e rezistentă la apă şi praf. Vine cu senzor dual CMOS de 15 megpaixeli şi cântăreşte doar 152 de grame.

Accesoriul e compatibil cu aplicaţia Google Street view, astfel că puteţi publica fotografii direct în serviciul Google.

3. Consolă Microsoft Xbox ONE 1TB

Microsoft Xbox ONE 1TB

O privire rapidă pe Compari.ro dezvăluie că multe console Xbox One de 500 GB sar de 1200 sau 1300 lei, dar evoMAG.ro ne propune o astfel de consolă cu 1 TB stocare şi preţ de 1.099 lei. Cum să refuzi aşa o ofertă? Şi asta mai ales în prag de debut al lui Mass Effect Andromeda, care soseşte şi pe acest device. Consola are 8 GB RAM şi un procesor AMD Jaguar foarte puternic.

Fanii ecosistemului Microsoft pot accesa toate serviciile familiare şi pot transforma consola şi în hub de streaming pentru sufragerie sau dormitor.

4. HUAWEI Matebook 128GB 

Huawei Matebook

Produs premiat la MWC 2016, această tabletă puternică e destinată celor interesaţi de productivitate din mers. E un rival excelent pentru Surface Pro 4 şi vine cu 128 GB stocare şi procesor Core M3, dar şi Windows 10. Costă 3.098 lei la Quickmobile.ro, fiind deci mai degrabă un terminal pentru cei care banii nu sunt o problemă, sau pentru graficieni şi designeri ce au nevoie de astfel de tablete pentru job.

Primim şi difuzoare duale şi o baterie foarte generoasă, plus un design multi premiat, cu o talie de doar 6.9 mm.

5. Samsung Galaxy A5 (2017) 

Samsung Galaxy A5 2017

Samsung Galaxy A5 (2017) continuă să tot piardă din preţ şi deşi a debutat la 2000 de lei cu câteva săptămâni în urmă, a pierdut săptămânal 100 lei şi a ajuns acum la preţul de 1.739 lei, îndreptându-se spre ceea ce am numi o sumă corectă pentru el şi anume 1600 de lei. La 1739 lei îl vinde Marketonline.ro şi primim aici un telefon cu aceeaşi grosime ca Galaxy S7, cu eran Super AMOLED luminos, cu rezistenţă la apă şi praf şi cu o baterie de 3000 mAh, care suntem siguri că livrează fără probleme un sezon de Netflix savurat continuu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×