Turul Magazinelor #75: microfon de karaoke, boxe 5.1 la preţ bun şi un dock audio Lamborghini la preţ de garsonieră

2.341 ori
<b>Turul Magazinelor #75: microfon de karaoke, boxe 5.1 la preţ bun şi un dock audio Lamborghini la preţ de garsonieră</b>Începem weekend-ul cu o serie de recomandări interesante pe care le includem în ediția cu numărul 75 din seria Turul Magazinelor. Ne concentrăm atenția de această dată către dispozitivele audio, având pentru voi un microfon de karaoke, boxe 5.1 și

Acest tur al magazinelor este unul exclusiv axat pe multimedia şi hobby-uri, cu câteva sisteme ce oferă super acustică, dar şi un microfon de karaoke. Descoperim şi un aparat de făcut clătite şi o cameră video Sony la reducere, care vă poate ajuta să capturaţi momente din vacanţă, sau de ce nu să fiţi următorul reviewer de gadgeturi din România. Hai să vedem care sunt noutăţile zilei.

1. Boxe MYRIA RC-5108, 5.1, 80W, negru

MYRIA RC-5108

Altex.ro pune la bătaie azi un sistem de boxe 5.1 şi 80W, marca Myria, la preţul de 202 lei, după reducere. De remarcat că produsul are numai recenzii pozitive şi unii clienţi au prins produsul la 300 lei şi tot consideră că merită banii fără probleme. Boxele pot fi conectate la PC, laptop şi vin şi cu radio, suport pentru carduri şi stick USB.

Cântăreşte 7.8 kg tot sistemul şi e compatibil şi cu un televizor şi DVD player, iar el vine la pachet cu o telecomandă cu multiple funcţii. Excelent pentru o petrecere de majorat să zicem.

2. Aparat pentru preparat clătite RUSSELL HOBBS 20920-56, 1200W

Aparat preparat clatite

Din seria "nu ştiam că există aşa ceva", azi găsim aparatul pentru preparat clătite Russell Hobbs, la preţul de 132 de lei la Altex. Nu e nimic mai frustrant decât să ai poftă de clătite şi să nu îţi iasă. E interesant că acest aparat e pentru clătitele pe sistem românesc şi franţuzesc şi nu pentru acele flapjacks americane, mici şi groase de mâncat cu sirop de arţar.

Plita are o margine specială pentru a împiedica scurgerea aluatului şi vine şi cu o spatulă în formă de T care va ajuta să întindeţi perfect clătitele. Clătitele nu se rup şi nu se lipesc şi veţi putea evita părţile arse sau crude în acest mod. Gata cu tigăile murdare!

3. Cameră video Sony HDRCX405

Sony HDRCX405

Cei care vor să facă un pas spre a deveni noul Mobilissimo.ro la capitolul recenzii video, pot începe binemersi cu această cameră. Modelul Sony HDRCX405 costă 899 lei la Flanco, după o reducere şi sincer vorbind, acum câţiva ani o cameră de genul costa lejer 1200 sau 1300 lei. Vine cu un display de 2.7 inch pe care să vedeţi ce filmaţi şi cu interfaţă HDMI, dar şi video compozit.

Oferă stabilizare optică SteadyShot, care şi-a dovedit deja capacităţile în cazul telefoanelor Xperia de nouă generaţie şi are şi un obiectiv performant Zeiss Vario-Tessar, cu deschidere F/1.9. Filmează în Full HD la 50p/50i şi are funcţie de detectare a feţei sau declanşare la zâmbet. Are şi un mâner-curea, care o ajută să fie mai uşor de ţinut în mână.

4. K01 Karaoke Condenser Wireless 

Microfon Karaoke

Pe EverBuying.net găsiţi în aceste zile un microfon excelent pentru karaoke la suma de 20 de dolari. Cântăreşte doar 206 game, are şi suport Bluetooth 4.0 şi o calitate excelentă a vocii. Cu bateria Li-Ion de 1000 mAh de la bord se poate folosi 3-5 ore şi poate izola perfect vocea de zgomotul de fond. Încărcarea sa durează 3 ore şi primim şi cablu audio şi USB.

5. Dock audio Lamborghini din fibră de carbon

Azi avem încă un produs cu preţ obscen să vă prezentăm, de această dată un dock audio Lamborghini din fibră de carbon. El este croit după chipul şi asemănarea unui model Lambo şi costă 24.800 de euro. Evident preţul e prohibitiv, fiind asociat unei garsoniere dintr-o zonă un pic mai puţin populară a Bucureştiului să zicem.

E drept că difuzoarele arată badass, avem până şi orificii pentru eşapament şi numai logo-ul Lamborghini face vreo 4000 de euro. Nu m-ar mira să meargă cu ulei de motor. E şocantă greutatea sa de 53 de kg şi asta doar pentru a andoca un iPhone sau telefon cu Android. Măcar are surround virtual 6.1, Bluetooth 4.0 şi un output IMENS de 800 W.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×