Turul Magazinelor #67: iPhone 6S 32 GB la super preţ, tastatură fistichie de gaming, boxe auto de 400W la preţ bun

3.072 ori
<b>Turul Magazinelor #67: iPhone 6S 32 GB la super preţ, tastatură fistichie de gaming, boxe auto de 400W la preţ bun</b>iPhone 6s în varianta cu 32 GB este unul dintre smartphone-urile ce beneficiază de un preț foarte bun astăzi, model pe care îl includem ca recomandare în cadrul ediției cu numărul 67 din seria Turul Magazinelor. Tot aici îl avem și pe Samsung Galaxy

Azi avem de gând să vă înnobilăm nu doar buzunarul cu vreo 2 telefoane noi, ci şi automobilul şi chiar biroul, prin intermediul unor boxe JVC, respectiv o tastatură de gaming fistichie. Am descoperit un iPhone 6S la super preţ, un Galaxy A5 (2016) resigilat care îşi merită banii şi boxe auto care sigur o să vă surâdă.

1. Telefon mobil Samsung Galaxy A5 (2016), 16GB, 4G, Black

Galaxy A5 2016

Dacă intraţi în secţiunea Resigilate pe eMAG.ro, o să găsiţi şi acest model, telefon mobil Samsung Galaxy A5 (2016), 16GB, 4G, Black. El costă doar 1079 lei, pierzând deci vreo 300 lei din preţul variantei standard pentru că are urme de folosire şi rama e uşor exfoliată în colţuri. Deşi este un model midrange, acest telefon are o cameră care a fost comparată de noi cu cea a lui Galaxy S6.

Bateria e excelentă, ecranul e luminos, hardware-ul e puternic şi designul pe bază de sticlă şi metal e arătos. Numai bile albe şi o achiziţie bună, cu menţiunea precauţionară că apare în curând Galaxy A5 (2017) şi preţul ar putea pica şi mai mult.

2. Boxe auto ovale JVC CS-J6930U, 3 căi, 400W, negru

Boxe auto JVC

Nu mă pricep eu excesiv la sisteme audio pentru maşini, dar difuzoarele de 400W sună bine pe orice le-ai pune. Mai ales dacă e vorba de modele JVC, pe care Altex.ro le vinde la suma de 179 lei. Cu dimensiuni de 15 x 23 cm, difuzoarele sunt destul de discrete, dar şi uşoare, cântărind dar 840 grame. Au garantie pe 2 ani şi au un diametru de membrana de 15 x 23 mm.

Ele vor face să sune muzica din maşina voastră ca în videoclipurile hip hop şi fără să spargeţi puşculiţa prea mult.

3. iPhone 6s 32GB 

iPhone 6s

În aceste zile retailerii se tot laudă că au scăzut modelele iPhone 6S sub valoarea de 3000 lei, dar MarketOnline a trecut la nivelul următor. Ei oferă un iPhone 6S de 32 GB la doar 2699 lei, iar compari.ro confirmă că acesta e cel mai mic preţ de pe piaţă. Rivalii au toţi cu 200 sau 300 de lei mai mult. Dacă ne luăm după recenzii, iPhone 6S reprezintă o alternativă excelentă la iPhone 7, chiar si acum.

Camera sa e bună si la ora actuală, chiar şi fără OIS, microfonul e mai bun decât la iPhone 7, bateria e excelentă, în benchmarkuri rămâne în top şi aveţi şi senzaţia old school a butonului Home fizic.

4. Tastatură mecanică iluminată Motospeed CK107 

Motospeed CK107

E una să te prezinţi la un concurs de gaming cu o tastatură clasică şi alta cu o astfel de tastatură mecanică ce vine cu iluminare fistichie. Produsul costă 42 de dolari la GearBest.com şi e o tastatură mecanică cu cablu USB şi design ergonomic. Are efecte de iluminare cool via LED-uri, răspuns rapid la atingere şi dotări specifice e-sports. Cântăreşte 1.12 kg  şi are timp de răspuns de 0.3 secunde.

E compatibilă şi cu TV box-uri Android, IPTV-uri şi console.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×