Turul Magazinelor #74: ceasuri de fitness şi pentru cupluri, germinator de grâu şi Galaxy S7 pe meterezele reducerilor

1.611 ori
<b>Turul Magazinelor #74: ceasuri de fitness şi pentru cupluri, germinator de grâu şi Galaxy S7 pe meterezele reducerilor</b>După numeroase ediții în care ne-am concentrat mai degrabă pe smartphone-uri, este momentul ca acum să vedem și ce reduceri întâlnim pentru purtabile. Avem pentru pasionații de activitate fizică modelul Garmin Forerunner 235, un ceas inteligent cu dotări

În acest Tur al Magazinelor ne axăm pe purtabile, pentru sport şi pentru cuplurile mai geeky, dar am găsit şi un device inedit pentru cei care respectă tradiţia de a pune grâu la încolţit de Sfântul Andrei. În plus, flagshipul Galaxy S7 se menţine pe meterezele reducerilor la unii retaileri şi toate acestea le detaliem mai jos.

1. Garmin ForeRunner 235

Garmin Forerunner 235

Garmin Forerunner 235 se află mai nou în oferta celor de la Quickmobile.ro, fiind un smartwatch pentru fitness, cu dotări mult mai ample decât un fitness tracker standard. Costă 1472 lei şi are un GPS foarte precis care monitorizează perfect sesiunile de jogging în parc. În plus, vine cu senzor pentru puls activ 24 de ore din 24 pentru a vă monitoriza ritmul cardiac. Rezistă la apă cu brio şi poate fi purtat şi la duş, dar şi când faceţi bazine la piscină.

Faţă de predecesorul Foreruner 225 acest model e mai subţire, mai uşor şi are o rezoluţie mai ridicată a ecranului, plus o margine mai îngustă. Oferă şi accces la magazinul de aplicaţii Garmin Connect IQ, iar împătimiţii de alergări primesc şi o funcţie care le va prezice timpii scoşi pentru fiecare tură. Mai mult decât atât, există şi o estimare a consumului maxim de oxigen pentru următoarea sesiune de fitness. Aş vedea un fotbalist chiar şi la un club mare din România folosind aşa ceva pentru antrenament.

2. Binary LED Couple Watch

Smartwatch cuplu

Cum vă suna ideea unor ceasuri pentru cupluri, dar unele mai geeky decât de obicei? Everbuying are aşa ceva la preţul de 12.39 dolari şi e vorba despre ceasuri în stil brăţara metalică, care afişează dată şi ora cu un set de 28 de LED-uri albastre. Afsajul este binar, cu o bară pentru ora şi una pentru minut.

Ceasul feminin cântăreşte 93 de grame, iar cel masculin 144 grame. Rezistă la apă la 30 de metri adâncime şi au consum redus de energie.

3. Germinator automat EasyGreen EQMM cu generator de ceaţă

EasyGreen EQMM

Dacă zilele trecute aflăm că există iaurtieră, azi descoperim că există şi un Germinator Automat pentru cereale, pe care îl găsim la evoMAG.ro la preţul de 999 lei. Ştiţi probabil că la finalul acestei luni cei care respectă tradiţia pun grâu la încolţit în preajma Sfântului Andrei. Uneori nu încolţeşte ca la carte, aşa că are nevoie de un mic ajutor.

Acest germinator are şi generator de ceaţă, rezervor de apă cu capacitate de 5 litri şi 5 tăviţe pentru culturi de germeni, vlăstari şi iarbă pentru suc. Are şi o tavă mare pentru culturile de grâu, orz, lucernă, vlăstari de floarea soarelui şi vine cu un DVD cu instrucţiuni la pachet. Poate fi util pentru a creşte germeni de pus în salată sau ierburile speciale pe care le mănâncă pisicile.

4. Samsung Galaxy S7 Black

Samsung Galaxy S7

Din ciclul "Black Friday a trecut, reducerile rămân", azi găsim flagshipul Samsung pe anul 2016, Galaxy S7 la un preţ de doar 2549 lei la MarketOnline.ro, preţ care bănuim că va fi norma pe acest final de an, dar la acest moment e o sumă excelentă pentru device. El rămâne un reper ca baterie, putere de procesare, look arătos şi luminozitate a ecranului, chiar dacă în anumite aspecte nu îl depăşeşte pe Galaxy S6 cu mult.

5. Maşina de spălat vase incorporabilă Bosch SMV53L80EU

Bosch

Aceasta e cea mai populară maşina de spălat vase de la eMAG.ro, cu 54 de recenzii şi preţ de 1499 lei după reducere. Pentru că vin sărbătorile şi o să aveţi o tonă de vase de spălat, nu strică un mic ajutor electronic de la Bosch. Acest model poate detecta petele şi va utiliza apă şi detergent în funcţie de gradul de murdărire.

Reglează şi temperatura la nivel ideal pentru spălări cât mai eficiente. Gata cu mâinile crăpate de spalat vase!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×