Turul Magazinelor #54: au început Black Friday-urile timpurii, cu oferte bune la Galaxy S7, televizoare 4K şi altele

1.901 ori
<b>Turul Magazinelor #54: au început Black Friday-urile timpurii, cu oferte bune la Galaxy S7, televizoare 4K şi altele</b>Conceptul de Black Friday pare a fi complet pierdut la noi în țară, astfel de campanii fiind realizate acum săptămânal. Deși este de așteptat ca adevăratul BF să înceapă pe data de 18 noiembrie, multe magazine de pe plan local s-au grăbit să ne ofere

Probabil aţi remarcat că încă din octombrie au început ofertele de tip Black Friday la retailerii locali, iar acest început de noiembrie creşte numărul lor. Suntem în luna lui Black Friday la urma urmei, cel mai mare eveniment de shopping al anului având loc tradiţional spre finalul lunii. Dar reducerile au început deja, inclusiv pentru telefoane ca Galaxy S7 (ce vine şi cu bonusuri), pentru televizoare 4K şi multe altele.

1. Samsung Galaxy S7 la preţ mic şi cu bonusuri

Samsung Galaxy S7

evoMAG.ro are o secţiune amplă dedicată acestui pre-Black Friday pe site-ul său şi una dintre cele mai bune oferte îl implică pe Galaxy S7, flagshipul anului curent pentru Samsung, Terminalul ajunge să coste doar 2599 lei şi mai mult decât atât vine cu două cadouri: selfie stick Xgem Xsories Me-Shot de culoare portocalie şi un SIM Orange Prepay. Cadourile valoreaza în jur de 84 de lei.

Pe Galaxy S7 îl ştim cu toţii deja, având una dintre camerele care captează cea mai multă lumină la ora actuală, dar şi o performanţă excelentă şi acum la mai bine de jumătate de an de la lansare. Designul cu muchii usor curbate e în continuare arătos.

2. Acumulatoare externe cu design trăznit

Acumulator extern

Tot în oferta evoMAG.ro de Black Friday timpuriu am găsit şi două acumulatoare externeîn formă de Pokeball, care dacă nu sunt la fel de comode precum cele plate, măcar sunt generoase în capacitate şi inedite ca design. Primul are o capacitate de 10.000 mAh, iar al doilea de 12.000 mAh. Cel din urmă cântăreşte 363 grame şi are două porturi USB.

Ar trebui să poată încărca telefoanele voastre flagship de vreo 3 ori şi dacă nu sunteţi pasionaţi de Pokemon, atunci poate fi un accesoriu dinamovist, fiind alb-rosu.

3. Televizoare smart 4K cu diagonală mare, preţ sub 2000 de lei

LG 43UH603V

Şi la Flanco s-a dat startul la Black Friday, cu un televizor LG 43UH603V, un Smart TV LED de 109 cm, cu rezoluţie 4K. El costă doar 1799 lei şi rulează WebOS 3.0, având şi port USB 2.0, 3 porturi HDMI şi slot CI+. Are şi funcţii că DLNA şi Miracast şi consuma 53 W. Trecând la o categorie mai grea îl găsim pe Philips 49PUH6101/88, tot model 4K şi tot Smart, dar la diagonală de 123 cm.

Şi preţul sau de 1999 lei este excelent şi vine cu surround, output audio de 16 W, conectivitate LAN şi wireless şi cântăreşte 11.5 kg. Are 3 porturi USB 2.0 si 4 HDMI.

4. Starter pack Brita Marella XL, Cană de filtrare apă 3.5 l

Cana filtrarea apa

Era o modă acum vreo 6-7 ani ca toată lumea să îşi filtreze apa şi dacă nu sunteţi genul care cheltuie 2000 de lei sau cât costau acele aparate speciale, avem şi o variantă mai accesibilă. E vorba despre un Starter pack Brita Marella XL, cană de filtrare apă 3.5 l, la suma de 79 lei la eMAG.ro, după reducere. Primiţi şi 3 filtre Maxtra, iar aparatul are capacitate maximă de 2 litri de apă filtrată.

Am remarcat şi că toate recenziile de pe eMAG sunt pozitive şi toată lumea e mulţumită de produsul care filtrează apa folosind un amestec de răşină schimbătoare de ioni şi cărbune activ. Scăpăm de calcar şi clor cu această ocazie, dar şi de metale grele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×