Turul Magazinelor #154: Galaxy S7 la un nou prag psihologic de preţ, aflăm ce e acela un boroscop şi un instrument de masat ochii

7.188 ori
<b>Turul Magazinelor #154: Galaxy S7 la un nou prag psihologic de preţ, aflăm ce e acela un boroscop şi un instrument de masat ochii</b>Ediția cu numărul 154 din seria Turul Magazinelor include cel mai bun preț pentru flagship-ul de anul trecut a celor de la Samsung și anume modelul Galaxy S7. Avem pe lista de recomandări și un instrument inedit de masat ochii, dar și un

Turul Magazinelor de azi e pe baza de produse inedite şi de care nu ştiam până acum. Ştiaţi că există un gadget care masează ochii? Dar un "boroscop"? El e vital pentru instalatori şi aflaţi ce este mai jos. Nu am uitat nici de reduceri eMAG.ro pentru electrocasnice şi avem şi un ceas negru foarte sexy şi foarte scump, pentru cei cu dare de mână. Iar Galaxy S7 tocmai a devenit mai ieftin.

1. SAMSUNG Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

Iată-ne la un nou prag psihologic pentru Samsung Galaxy S7, flagship-ul Samsung al anului trecut, care costă 2399 lei la Altex.ro. Cu Galaxy S8 la aproximativ o lună distanţa până ajunge în magazine, cam acum ar fi momentul să cumpăraţi un flagship trecut, eventual vă puteţi aştepta la reduceri şi mai mari. Telefonul rămâne în top 5 ca design sexy pentru anul 2016, are o baterie excelentă şi fotografiază cu cea mai buna lumină cu deschiderea sa f/1.7, care nu a fost echivalată prea rapid de alte camere de flagship-uri.

V-am zis că are şi putere de procesare mare, chiar şi acum?

2. Eye Massage Instrument   

Instrument de masat ochii

Unele doamne, domnişoare, dar şi domni care nu prea dorm bine îşi pun măşti faciale să scape de cearcănele şi inelele negre de sub ochi. E o simplă problemă de circulaţie slabă în zona oculară, rezolvată de acest instrument. Costă 13 dolari la GearBest.com şi masează blând zona ochilor. Fabricat din ABS, silicon şi aluminiu, aparatul îmbunătăţeşte circulaţia şi funcţionează pe bază de baterii.

Putem folosi şi măşti faciale în tandem cu acest aparat de masaj şi să ajutăm la absorbţia mai bună a unei creme faciale.

3. Friteuza Philips Airfryer HD9220/50

 Philips Airfryer HD9220/50

Când am văzut această ofertă la eMAG.ro am ştiut că preţul e prea bun. În general o friteuză bună ajunge la 1000 lei sau sare de acea valoare, deci de aici şi interesul meu. Eu ştiam că friteuză înseamnă ulei prăjit şi deci colesterol în amărâtele noastre de artere. Aici sistemul Philips se bazează mai degrabă pe aer fierbinte la temperaturi foarte ridicate şi foloseşte cu până la 80% mai puţină grăsime decât o friteuză standard.

Are şi un element de grătar, pentru carne şi generează mult mai puţin miros şi vapor decât ale produse rivale.

4. Video boroscop

Boroscop

Ce este boroscopul? Este ca un fel de mini cameră aflată în vârful unui cablu, conectat la un aparat ce include un ecran pentru vizualizarea feed-ului video. Ceva în genul acelor aparate medicale pentru endoscopie sau colonoscopie, doar că aici folosim boroscopul pentru a ajunge în zonele unde meşterii şi inginerii nu au cum să ajungă.

Fie că e vorba de o reparaţie între ţevile strâmte de la subsol sau pur şi simplu de căutat rozătoare sub casa de la munte, boroscopul e o idee bună. Oriunde e spaţiul prea strâmt pentru a vedea cu ochiul liber vine micul fir cu cameră. Costă 390 lei la evoMAG.ro.

5. Ceas Tissot

Tissot

Tissot este unul dintre cele mai respectate branduri de ceasuri din lume şi dacă foarte des v-am prezentat în Turul ceasuri şi purtabile accesibile, azi trecem şi la zona premium. Un model de acest tip costă 2.490 lei la FashionDays.ro şi arată foarte elegant. Face parte din colecţia T-Sport, are o închidere pe bază de cataramă şi foloseşte măiastra inginerie elveţiană. E pe bază de quartz şi geamul e din cristal de safir. Corpul e fabricat din oţel inoxidabil, iar cureaua din piele şi material sintetic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×