Samsung Galaxy S8 apare într-o nuanţă leită Jet Black, de care suntem siguri că Apple nu va fi mulţumită

3.477 ori
<b>Samsung Galaxy S8 apare într-o nuanţă leită Jet Black, de care suntem siguri că Apple nu va fi mulţumită</b>Dacă iPhone 7 nu a rupt cu adevărat norii la capitolul design, fără a schimba formatul prea mult faţă de predecesor, măcar a reuşit să popularizeze nuanţa Jet Black. Alte companii s-au inspirat de la această abordare, ce e drept timid, pentru a evita..

Dacă iPhone 7 nu a rupt cu adevărat norii la capitolul design, fără a schimba formatul prea mult faţă de predecesor, măcar a reuşit să popularizeze nuanţa Jet Black. Alte companii s-au inspirat de la această abordare, ce e drept timid, pentru a evita scandalurile cu Apple şi procesele. Samsung în schimb nu pare a ezita să preia nuanţa pentru Galaxy S8, dacă ne luăm după cele mai noi scăpări.

E drept ca şi Samsung a avut telefoane "piano black" de-a lungul istoriei, dar această nuanţă glossy neagră poate băga pe oricine la bănuieli, mai ales apărută acum. Ce e drept ne-a intrigat S8 şi când apărea ideea unei nuanţe de mov/purpuriu, dar negrul glossy e definiţia eleganţei. Fotografiile acestea vin de pe Weibo, via Slashleaks, portal de leakuri destul de popular în ultimul timp.

S-ar părea că avem de-a face cu o machetă aici, un model construit la scara de vreun producător de accesorii. Să sperăm că Samsung nu a copiat problemele modelelor Jet Black, care se zgâriau uşor, erau alunecoase şi în general toată lumea le acoperea cu huse în loc să le savureze lookul. Aflăm mai multe pe 29 martie şi sunt gata să pariez că nuanţa va avea orice alt nume numai "Jet Black" nu.

Poate "Galaxy Black"? Eu şi acum mă întreb cum rămâne cu acel verde sexy de la Galaxy S6 Edge… Intre timp am văzut pana acum si scăpări pe auriu si alb pentru noile modele S8. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×