Turul Magazinelor #65: un fost flagship la preţ bun, gadgeturi pentru dansatori şi... tocători

2.583 ori
<b>Turul Magazinelor #65: un fost flagship la preţ bun, gadgeturi pentru dansatori şi... tocători</b>Deși ne mai despart doar câteva zile până la promoțiile de Black Friday, asta nu înseamnă că nu putem promova de celelalte reduceri care ne ies în cale. În Turul Magazinelor 65 vă recomandăm un fost flagship care acum este vândut la un preț foarte bun

Suntem în săptămâna cea mare a lui Black Friday, cea în care lucrurile încep să ia amploare prin implicarea celor de la eMAG.ro şi Quickmobile.ro în promoţii, începând cu 18 noiembrie. Până atunci ne facem încălzirea cu câteva oferte interesante, pe care le-am adunat mai jos. Ele includ gadgeturi pentru dansatori, pentru cei care gătesc, dar şi un fost flagship la preţ bun.

1. HTC One M8 roz la preţ bun

HTC One M8

Ştiu exact cât costa un HTC One M8 în aprilie 2015 şi anume 2200 de lei, pentru că şi-a luat o cunostiinta de-a mea, de aceea faptul că handsetul costă acum 1.099 lei la Quickmobile.ro e inedit pentru mine. Terminalul e şi acum punct de reper la Mobilissimo.ro pentru baterie, cele 10 ore de playback nefiind de ici de colo. Camera sa duală era înaintea vremii sale, lucru arătat de abundența de camere duale din ultima vreme.

A avut norocul să prindă şi un design arătos, un procesor fără probleme, spre deosebire de cel de pe HTC One M9 şi mai e şi roz, dacă vreţi să îl faceţi cadou unei domnişoare. Ecranul Super LCD 3 era destul de luminos, iar acustica era excelentă.

2. Maşină de tocat carne MYRIA MY4080, 1.2kg/min, 600W, alb

Tocator carne

Altex.ro are o reducere la această maşină de tocat carne, care ajunge să coste doar 97.44 lei. Astfel de modele o să duduie luna viitoare, la pregătirile de Crăciun, cu sarmale, cârnaţi, caltaboşi, tobă şi toate cele avand nevoie de carne tocată de la aceasta mașinarie. De remarcat că are 23 de recenzii, toate pozitive pe Altex.ro şi gospodinele dau o mare bilă albă acestui aparat. E bun şi de cadou de nuntă, la urma urmei şi e şi destul de uşor de curăţat.

Aparent există un accesoriu special separat pentru colţunaşi. Yum!

3. Covoraş pentru dans şi joc asociat

Covoras dans

Pe Everbuying.net găseşti orice, inclusiv un covoraş pentru dans, într-un titlu de tip Dance Revolution sau Just Dance. Pachetul ce include covoraş cu zone speciale touch interactive plus CD cu muzică/joc costă doar 14.39 dolari. Suprafaţa are o aderență sporită, astfel încât să nu alunecaţi când dansaţi şi e fabricată din PVC şi burete elastic.

Cântăreşte 450 de grame şi pare mai degrabă menită pentru cei mici, dacă ne luăm după dimensiuni. Excelentă pentru o sesiune rapidă de finess.

4. Sistem prindere Drift pe cască ventilată pentru Camere Video Sport

Sistem prindere camera video

Maniacii cu pedalatul prin munţi au nevoie şi de un sistem de prindere pentru camerele de acţiune GoPro, care le vor filma întâlnirile cu ursul sau salturile spectaculoase peste buşteni. eMAG.ro are aşa ceva, un sistem de prindere Drift pe cască ventilată pentru camere video sport, la preţ de 101 lei, după reducere. Are priză de montare de 1/4 inch şi permite detașarea rapidă a camerei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×