Turul Magazinelor #209: răcitor de bere, Apple Watch la preţ bun, robot educativ şi masă de fotbal pentru cei mici... sau mari

2.339 ori
<b>Turul Magazinelor #209: răcitor de bere, Apple Watch la preţ bun, robot educativ şi masă de fotbal pentru cei mici... sau mari</b>Avem astăzi pentru voi 4 produse mari și late ca recomandare din seria Turul Magazinelor, printre acestea numărându-se prima generație de Apple Watch la preț bun, un mini-frigider pentru răcit berea destinată pentru picnic, dar și un robot educațional ce

Ceasul ticăie accelerat şi pe la această oră foarte mulţi părinţi colindă magazinele căutând cadouri pentru cei mici, de 1 iunie. Astfel, în acest tur am inclus şi noi câteva sugestii, dar nu am uitat şi de oamenii mari. Astfel am găsit un răcitor de bere, care poate şi păstra caldă o cafea cu setarea potrivită, un Apple Watch la preţ bun şi un robot educaţional. Toate acestea sunt detaliate mai jos.

1. Apple Watch

Apple Watch

Chiar dacă primul Apple Watch nu mai e chiar la prima tinereţe, preţurile sale rămân mari. De aceea oferta eMAG.ro care îl duce la suma de 1359 lei nu sună rău deloc. Apple Watch Series 1 are în continuare unul dintre cei mai bine calibraţi senzori de puls, dar şi un pedometru excelent. Oferă suport pentru mult mai multe aplicaţii decât rivalii cu Tizen OS sau chiar Android spre exemplu.
 
Puteţi monitoriza sesiunile de fitness, pulsul, caloriile, paşii, somnul şi are un design arătos.

2. Masă de fotbal Smoby Millenium

Smoby Millenium

Ceva îmi spune că această masă de fotbal cu preţ sub 1000 de lei la eMAG.ro o fi menită pentru cei mici, dar cumva ajung şi cei mari să se joace pe ea. Este o variantă mai mică decât o masă standard de fotbal, dar distracţia rămâne aceeaşi. Se livrează cu 2 mingi şi permite pasele între acele figurine din plastic ale jucătorilor, rotind barele metalice.

Are un cadru din lemn şi se poate depozita într-un format compact, fără a ocupa exagerat de mult loc. E pentru jucători de la 8 ani în sus.

3. E-Book Reader Amazon Kindle Gen8

Amazon Kindle Gen8

evoMAG.ro are o serie de reduceri pentru e-book readere, precum acest Amazon Kindle Gen 8, care ajunge la suma de 399 lei. Afişează 16 nivele de gri pe ecranul Carta de 6 inch şi aduce 4 GB stocare, plus suport WiFi. Ecranul E-Ink are o vizibilitate excelentă la soare şi bateria tine până la 1 lună, utilizată în regim de citit cu WiFi oprit. Gadgetul cântăreşte doar 161 de grame şi încape în orice ghiozdan şi unele poşete.

4. DFROBOT Robot Educaţional Vortex

Vortex DFROBOT

Cei de la Quickmobile.ro au avut un stand dedicat pentru roboţi la Bucharest Tech Week 2017, iar acolo au apărut şi roboţi educaţionali. Lista de astfel de produse e foarte amplă în oferta retailerului, care comercializează modelul Robot Educaţional Vortex la suma de 649 lei spre exemplu. Roboţelul se conectează via Bluetooth la smartphone (iOS au Android) şi îl puteţi controla prin aplicaţia VortexBot.

Robotul are computer intern şi senzori incorporaţi, care îi permit să interacţioneze cu cel mic. Jocurile sunt pe bază de augmented reality şi distracţia începe cu aplicaţiile de Golf sau lupte, dacă aveţi doi boţi de genul pentru a concura. Cei mici pot învăţa să programeze gadgetul cu secvenţe de aplicaţii, pe bază de drag and drop.

5. Mini frigider auto 7 litri

Mini frigider auto

Acest mic frigider pentru maşina ține berea la rece şi are o capacitate de 7 litri. Costă doar 51 de dolari la GearBest.com şi vestea bună e că are şi mecanism termic, ce poate ţine la cald cafeaua să zicem sau ceaiul. Răceşte cu 10, până la 20 de grade mai jos faţă de temperatura din mediu şi încălzeşte până la 60 de grade. La interior încap 11 cutii de cola sau bere sau 6 sticle de apă.

E excelent pentru picnic, grătar, plimbarea cu barca şi camping. Poate păstra şi îngheţata sau alimentele la cald sau rece.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×