Turul Magazinelor #18: Huawei P9 Lite la super preţ şi cu cadou, radiator inedit şi jocul cu reducere zero

2.193 ori
<b>Turul Magazinelor #18: Huawei P9 Lite la super preţ şi cu cadou, radiator inedit şi jocul cu reducere zero</b>Turul Magazinelor e aici cu o nouă ediţie, una care ne aduce un super preţ pentru Huawei P9 Liţe şi un accesoriu cadou, dar şi un aparat must have pentru perioada rece şi câteva jocuri la reducere, dar şi unul cu reducere... trăznită. Hai să vedem cum..

Turul Magazinelor e aici cu o nouă ediţie, una care ne aduce un super preţ pentru Huawei P9 Liţe şi un accesoriu cadou, dar şi un aparat must have pentru perioada rece şi câteva jocuri la reducere, dar şi unul cu reducere... trăznită. Hai să vedem cum ne putem încălzi cu brăţara de fitness cadou Huawei şi cum ne mai putem încălzi şi cu restul produselor.

1. Huawei P9 Lite Dual SIM 16 GB cu brăţară cadou

În primul rând eMAG.ro nu doar că oferă un preţ super bun pentru Huawei P9 Lite, de 1099 lei, ci şi o brăţară fitness Huawei A1 cadou. De obicei acest produs ar costa 249 lei, dar acum e complet gratuit. E vorba despre o brăţară de fitness cu o curea din silicon şi care monitorizează atât jogging-ul, cât şi somnul. Cât despre telefon, îl ştim cu toţii: promovat de Smiley în video oficial, cu preţ atractiv din ziua lansării, performanță bună şi acustică de calitate.

Huawei A1

Ecranul e peste Huawei P8 Lite şi fotografiile sunt foarte bune ziua. Până şi filmarea e OK şi designul e foarte atractiv pentru un handset cu corp din material plastic.

2. Radiator cu infraroşu Myria LTG-2000M

Am intrat pe Media Galaxy pentru a vâna produse de gaming şi am dat peste ceva inedit. E vorba despre radiatorul cu infraroşu Myria LTG-2000M, care e la reducere de la 149 lei la 119.92 lei. El are 3 trepte de căldură, mici roti pentru a fi mutat şi panou ajustabil de la 5 la 45 de grade. Este un device de 2000W, cu întrerupere automată în caz de supraîncălzire sau răsturnare.

Radiator cu infraroşu Myria LTG-2000M

Are şi plasa de protecţie şi longevitate crescuta. În ziua de azi există multe variante de produse de încălzire, de la calorifere electrice, la cele cu halogen sau ulei, dar acest radiator e cu siguranţă inedit drept concept si are şi preţ bun. Tehnologia "infraroşu îndepărtat" permite încălzirea imediată (şi nu treptată că la calorifer electric) pe o distanţă de 2 metri pe fiecare laterală. Căldura să aduce cu cea resimţită de la soba de teracotă, fiind plăcută pentru corpul uman.

3. Jocuri la preţ mic sau zero reducere

Jocuri la preţ mic sau zero reducere

evoMAG.ro are în aceste zile nişte reduceri la jocuri şi toate sunt bune şi frumoase, în afară de faptul că GTA 5 pentru PS4 e “redus” de la 285.66 lei la 285.66 lei :) Doar la magazinele gen Auchan sau Core mai vedem reduceri de gen.

Pe de altă parte un Call of Duty Advanced Warfare pentru PS4 la 69 lei e o afacere bună, mai ales că viitorul COD din această toamnă se anunţat a fi un flop.

Şi FIFA 16 pentru Xbox One la jumătate de preţ faţă de momentul lansării, adică 139 lei e o ofertă bună.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×