Teclast H30 este o brățară fitness foarte arătoasă ce costă doar 65 lei la precomandă; iată ce funcții ne aduce!

1.492 ori
<b>Teclast H30 este o brățară fitness foarte arătoasă ce costă doar 65 lei la precomandă; iată ce funcții ne aduce!</b>Compania chineză Teclast nu produce doar tablete precum vă așteptați sau bănuiați, ci și alte produse la fel de interesante. Un exemplu este brățara fitness Teclast H30 - purtabil disponibil în acest moment la precomandă prin intermediul celor de la

Dacă credeați că cei de la Teclast produc doar tablete, ei bine v-ați înșelat. De curând acest producător de origine chineză a anunțat lansarea unui prim smartband din portofoliul propriu, unul foarte arătos de altfel. Este vorba despre Teclast H30 - purtabil ce este disponibil chiar în acest moment la precomandă prin intermediul celor de la GearBest care aparent vor începe livrările de mâine, 21 septembrie.

Teclast H30

Produsul de față ne aduce un display OLED tactil pe care vor fi afișate informațiile cu privire la numărul de pași realizați, activitatea fizică depusă, numărul de calorii arse, dar și alte detalii precum notificările primite de la aplicații ca Facebook și WhatsApp. Printre alte funcții disponibile aici avem pe cea de alarmă, de notificare pentru apelurile sau mesajele primite, cât și pe cea de camera remote.

Teclast H30

De asemenea, primim un senzor de puls la pachet și funcția Find my Phone prin care putem găsi locația telefonului rătăcit. Teclast H30 aduce o baterie Li-polymer de 55 mAh la interior, o unitate care potrivit producătorului este capabilă să ofere chiar și până la 30 zile de autonomie în modul standby.

Teclast H30

Aflați că alertele cu privire la notificări vor sosi sub forma unor vibrații, și faptul că acest smartband sosește într-o carcasă din policarbonat. Cureaua este din silicon, și avem parte de certificare pentru rezistență la apă și de compatibilitate cu smartphone-urile ce rulează Android sau iOS. Conectarea la telefon va fi realizată prin intermediul standardului Bluetooth 4.0, și există și o aplicație dedicată pe care o putem descărca.

Teclast H30

Teclast H30 costă în acest moment doar 15.99 dolari ~ 65 lei, și după cum am menționat mai sus, cei de la GearBest.com vor începe livrările chiar de mâine. Design-ul arătos, numeroasele funcții, dar și prezența senzorului de puls - reprezintă câteva elemente ce fac produsul de față numai bun de luat în seamă pentru o viitoare achiziție. Îl găsiți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×