Huawei prezintă brățara inteligentă Honor Band A1; vine cu senzor UV și LED de notificări

1.380 ori
<b>Huawei prezintă brățara inteligentă Honor Band A1; vine cu senzor UV și LED de notificări</b>În cadrul evenimentului de lansare destinat lui Honor V8, cei de la Huawei au prezentat și brățara inteligentă Honor Band A1 - dispozitiv cu preț de doar 15 dolari ce se face remarcat prin prezența unui senzor UV la pachet. Avem la dispoziție variante cu

Odată cu phablet-ul Honor V8 prezentat ieri, cei de la Huawei au dezvăluit și o nouă brățară smart denumită Honor Band A1. Acest device purtabil se remarcă prin adoptarea unui senzor UV la pachet - modul ce măsoară nivelul de radiații din jur și care totodată recomandă ce tip de loțiune de protecție solară trebuie folosit.

Desigur, primim și senzori meniți să monitorizeze numărul de pași parcurși, distanța de alergare, dar și numărul de calorii arse. Honor Band A1 poate măsura de asemenea și calitatea somnului în situația în care utilizatorii decid să poarte brățara mai tot timpul la încheietură. 

Așa cum menționam și în titlu, această brățară inteligentă vine cu un singur LED prin care suntem atenționați cu privire la apelurile și mesajele primite, fiind disponibilă și funcția de vibrare. Honor Band A1 ne oferă o baterie de doar 70 mAh, unitate ce promite 28 zile de autonomie în modul standby.

Se oferă compatibilitate cu iOS și Android, dar și certificare IP57 pentru rezistență la apă (maxim 30 minute în apa de până la 1 metru). Honor Band A1 cântărește doar 20 grame, iar prețul este de doar 15 dolari pentru modelul ce ne aduce o curea din silicon, respectiv 30 dolari în cazul în care optăm pentru varianta ce oferă curea din piele. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×