Turul Magazinelor #183: boxa UE Mega Boom la discount, Sony SmartWatch 3 la preţ bun, televizor ieftin 4K şi geantă Benetton pentru laptop

2.940 ori
<b>Turul Magazinelor #183: boxa UE Mega Boom la discount, Sony SmartWatch 3 la preţ bun, televizor ieftin 4K şi geantă Benetton pentru laptop</b>Recomandările din turul magazinelor de astăzi includ și un televizor Samsung UE43KU607U ce oferă o diagonală de 109 cm și care rulează sistemul de operare Tizen OS. Avem pe listă și o boxă portabilă UE Mega Boom, dar și un smartwatch Sony care în această

Turul de azi nu are o temă anume, poate doar multimedia într-o oarecare măsură şi reduceri bunicele. În principiu vă punem divertismentul la încheietură, în sufragerie şi on the go prin difuzoare portabile, un TV 4K numai bun pentru ultimele meciuri din Playoff-ul României şi un smartwatch de marcă bună. Avem şi o geantă elegantă de laptop cu preţ OK şi un ionizator si aparat de masaj pentru ochi si ten.

1. Boxă portabilă Ultimate Ears MEGABOOM

Ultimate Ears MEGABOOM

Chiar ieri scriam că boxa UE Megaboom a primit o aplicaţie specială ce aduce Amazon Alexa la îndemână, iar azi vedem şi o reducere pentru acest device. El ajunge la preţul de 849 lei la eMAG.ro şi e printre cele mai apreciate difuzoare portabile din ultimii ani. Logitech e compania din spatele său, iar acest produs oferă autonomie de până la 20 de ore, rezistenta la apă şi acoperire Bluetooth până la 20 de metri.

Sunetul e proiectat la 360 de grade, basul e puternic şi avem şi rezistenţa la şocuri. Practic, la munte, la mare sau pe câmpie boxa rezista indiferent de intemperii.

2. Sony SmartWatch 3 SWR50

Sony SmartWatch 3 SWR50

Sony SmartWatch 3 a primit o reducere însemnată la Marketonline.ro, ajungând să coste 549 lei. Mulţi retaileri încă îl au şi la 700 sau 800 de lei sau chiar mai mult, deci am sesizat chilipirul. Smartwatch-ul suportă comanda vocală, rulează Android Wear şi vine cu un ecran special de 1.6 inch, care nu are probleme în bătaia soarelui. Oferă GPS, rezistență la apă şi o baterie cu autonomie de 2 zile.

Sincer să fiu nu mai ştiu alt ceas cu GPS şi Android Wear sa fie atât de ieftin.

3. Televizor LED Samsung 109 cm UE43KU6072U Ultra HD 4K

UE43KU6072U

Continuă seria de televizoare 4K Smart cu preţuri sub 2000 de lei, de aceasta cu un model Samsung în oferta celor de la evoMAG.ro. Acest TV de 109 cm costă sub 1.900 lei chiar şi aduce suport WiFi, CI+, funcţii smart şi vine cu o cartela Orange la pachet, cadou. Are un panou LED, 3 porturi HDMI şi rulează cel mai nou Tizen OS, cu o interfaţă intuitivă şi o mulţime de aplicaţii la dispoziţie.

Poate filtra nivelul de zgomot al imaginii şi optimizează perfect culorile.

4. KingDom KD - 777 Handheld Nano Ionic Sprayer

KingDom KD - 777

Pielea uscată e inamicul numărul unu al tenului curat şi strălucitor, fie că eşti bărbat sau femeie. Sunt persoane care dau mulţi bani pe creme şi drumuri la spa, dar pot fi scutite de acest lucru cu un gadget de acest tip, un spray nano ionizant la 12.99 dolari la GearBest.com. Permite umidificarea pielii şi răcorirea sa.

5. Geantă Benetton pentru laptop

Geanta Benetton

Există persoane care îşi duc genţile lor plictisitoare negre sau gri spre muncă, având laptopurile la interior. Apoi există persoane care doresc să îşi ţină computerul în accesorii ceva mai stilate, cum e această geantă kaki cu negru pentru laptop, marca United Colors of Bentton şi vândută la 309 lei pe FashionDays.ro. Exteriorul său e fabricat din nailon şi poliuretan, iar interiorul din poliester.

Are 2 compartimente şi este un produs masculin cu 2 mânere fixe.

6. Breo Aparat Masaj Pentru Zona Ochilor

Breo

Şi pentru cine are nevoie de relaxare şi îngrijire a ochilor, a apărut la Quickmobile.ro recent un aparat de masaj pentru zona ochilor, încă o modalitate de a scuti un drum la spa. Costă 584 lei şi vă va masa zona oculară. Puteţi adormi mai uşor astfel şi acest gadget face iniţial un masaj de 10 minute bazat pe presiunea aerului şi apoi un masaj de 15 minute, cu sunete discrete de relaxare incluse.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×