Turul Magazinelor #182: monitor LED Samsung UHD la super preţ, două ceasuri sportive, Outlast 2 gata de lansare şi staţie de urgenţă pentru cutremur

1.924 ori
<b>Turul Magazinelor #182: monitor LED Samsung UHD la super preţ, două ceasuri sportive, Outlast 2 gata de lansare şi staţie de urgenţă pentru cutremur</b>Recomandările de început de săptămână din seria Turul Magazinelor includ câteva produse foarte interesante, printre care un pack format din toate jocurile Outlast de până acum ce vine înainte de debutul lui Outlast 2. De asemenea, avem pe listă și un

Urmează o perioadă în care vor apărea pe Blu-ray mai toate filmele hit de la finalul anului trecut şi dacă preferaţi să le vedeţi pe un monitor pe care să şi lucraţi în mod impecabil am găsit o super ofertă la Altex. De asemenea am descoperit şi 2 ceasuri ceva mai sportive şi atractive, plus că avem o lansare a celui mai aşteptat joc horror din ultimii ani. Iar ca bonus am găsit o staţie de urgenţă pentru cei care încă se tem şi aşteaptă marele cutremur.

1. Monitor LED SAMSUNG LU28E590DS, 28", UHD

SAMSUNG LU28E590DS

A trebuie să ne frecăm de 2 ori la ochi când am văzut acest produs. Monitorul Samsung LED de 28 inch de faţă are şi rezoluţie UHD şi un timp perfect de răspuns de 1 ms. Practic nu se poate mai bine de atât pentru editare video şi gaming, fără a intra totuşi în zona miilor de euro şi echipamentului de redacţie TV. Monitorul e disponibil la Altex.ro la o reducere serioasă, care îl scade binişor sub 1600 lei

Are garanţie  pe 2 ani, diagonală de 28 inch, aspect 16:9 şi 2 porturi HDMI, dar şi un DisplayPort şi jack audio chiar. Vine şi cu mod special pentru jocuri.

2. Outlast Trinity

Outlast Trinity

Aşteptarea e aproape gata! De mâine, 25 aprilie e disponibil jocul Outlast 2, cel mai aşteptat joc horror al ultimilor ani. Vestea şi mai bună e că posesorii de console Xbox One şi PS4 îşi pot comanda un bundle super atractiv, care include primul Outlast, Outlast: Whistleblower şi Outlast II. Costă doar 159.99 lei la eMAG.ro atât pe PS4, cât şi pe Xbox One.

Outlast 2 e un FPS de supravieţuire, care se petrece în azilul misterios din Colorado care ne-a îngrozit în prima parte. Primim noi personaje şi zone, iar mecanicile sunt similare cu ale primului titlu. Practic nu există arme aici şi trebuie să vă strecuraţi dincolo de inamici, folosind un sistem de parkour.

3. Smartwatch Xiaomi AMAZFIT

Xiaomi AMAZFIT

Xiaomi produce şi ceasuri smart axate pe fitness, în cazul în care nu ştiaţi, iar un astfel de produs este Amazfit, care costă 119 dolari la GearBest.com. Este un ceas sport cu Bluetooth şi senzor de puls, dar şi cu GPS. Va putea monitoriza în timp real traseul parcurs, distanţa, altitudinea, viteza şi alte statistici sport. Mai mult decât atât are un ecran reglabil în funcţie de mediul din jur şi oferă şi notificări inteligente.

Bateria îi oferă 5 zile de funcţionare în standby. Rezistă la apă şi praf cu brio, având rating IP67.

4. Ceas Casio Sports W-756-4A

Casio Sports W-756-4A

Rămânem în zona sport, dar mergem la un ceas Casio clasic, la un super preţ. Costă doar 99.99 lei la Elefant.ro, după o reducere măricică şi arată inedit pe roşu. Are un geam din plastic e drept şi vine cu mecanism pe bază de quartz şi display digital. Cântăreşte doar 37 de grame şi are cronometru, iluminare şi etanşeitate până la 10 ATM.

Numai bun de luat la jogging.

5. Staţie de urgenţă Midland ER300

Midland ER300

Încă suntem sub spectrul marelui cutremur sau Doamne fereşte al unui conflict global. În astfel de situaţii e bine să ai echipamente de urgenţă in casă, iar evoMAG.ro are reduceri la staţia de urgenţă Midland ER300, care costă 339 lei. E practic o mega baterie cu radio şi lanternă puternică, aducând şi încărcare solară sau cu dinam. Are receptor AM şi FM, o baterie de 2000 mAh şi suportă şi baterii reîncărcabile.

Poate emite ultrasunete cu rol de SOS, are semnalizare SOS luminoasă, cod morse şi poate servi ca power bank pentru telefoane, tablete, camere, MP3 playere şi altele. Toată lumea ar trebui să aibă aşa ceva în casă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×