Turul Magazinelor #187: cel mai ieftin televizor 4K din România, super preţ pentru un fost telefon best seller şi maşină de tuns iarba Bosch la preţ bun

3.418 ori
<b>Turul Magazinelor #187: cel mai ieftin televizor 4K din România, super preţ pentru un fost telefon best seller şi maşină de tuns iarba Bosch la preţ bun</b>Dacă ați rămas acasă în acest weekend de 1 mai și aveți timp pentru o sesiune de shopping, atunci noi avem o listă de recomandări numai bună. Găsim un televizor 4K de la Samsung la preț special, o mașină de tuns iarba Bosch, dar și un aparat pentru masare

Cine a rămas acasă de mini vacanţă de 1 mai a rămas şi cu ceva bani în buzunar şi poate să îi spargă pe shopping online. Am găsit că de obicei, câteva produse interesante pentru Turul Magazinelor, în frunte cu cel mai ieftin televizor 4K din România, o ofertă de neratat. Avem şi o maşină de tuns iarba Bosch la lichidare de stoc, un fost telefon best seller şi alte bunătăţi mai jos.

1. Televizor LED Smart Ultra HD, 101cm, SAMSUNG UE40KU6072

Samsung UE40KU6072

Suntem super încântaţi când vedem un televizor 4K la 1800 sau 1900 de lei, dar azi am găsit unul chiar sub 1600 lei la Altex.ro. Cum poţi refuza aşa ceva? E vorba despre un TV Smart LED cu diagonală de 101 cm, contrast dinamic de tip Mega Contrast şi sistem de operare Tizen. Are procesor quad core, WiFi şi DLNA, dar şi propriul web browser. Vine cu acustică Dolby Digital Plus şi output de 20W, având şi tuner de tip CI+, dar şi analog şi DVB-C sau DVB-T.

Samsung a inclus aici şi Smart Hub, cu un meniu intuitiv ce oferă acces imediat la canale TV, aplicaţii şi jocuri.

2. Huawei P8 Lite

Huawei P8 lite

Cu 2 ani în urmă Huawei P8 Lite a fost cel mai bine vândut telefon din România şi cunosc o mulţime de persoane care au achiziţionat unul. Dacă aţi descoperit mai târziu faima şi hype-ul său, nu e nimic pentru că şi preţul s-a adaptat trecerii timpului. evoMAG.ro îl vinde acum la doar 689 lei, cu o cartelă Orange PrePay de 5 euro cadou. Camerele de la bord se ţin bine şi azi, iar ecranul şi bateria nu au fost rele deloc.

3. Breo Aparat De Masaj Pentru Scalp Şi Ochi

Breo aparat de masaj pentru ochi si scalp

Zilele trecute scriam de un aparat de masaj facial Breo, iar acum am găsit o adevărată casca de masaj de la acelaşi brand. O vinde tot Quickmobile.ro, la preţul de 1199 lei şi de această dată scalpul va fi masat împreuna cu ochii. Nu e un masaj banal, ci unul bazat pe metodele tradiţionale chinezeşti. Accentul se pune pe 5 puncte de presiune, cu scopul de a relaxa muşchii şi a ajuta corpul să treacă peste oboseală. Masajul se face prin vibraţii, presiunea aerului şi compresii cu aer cald.

4. Maşină de Tuns Iarba Bosch ARM 34 GEN 3

Bosch ARM 34 GEN 3

Marketonline.ro are lichidare de stoc, care aduce un preţ bun pentru această maşină de tuns iarbă Bosch, ce ajunge la suma de 639 lei. E ideal pentru tuns gazonul sau iarba din curte şi vine cu un motor PowerDrive puternic de 1300 W. Are un design compact şi ergonomie bună, datorită mânerelor Ergoflex. Caseta de colectare a ierbii are o capacitate generoasă de 40 litri, iar sistemul de tăiere e pe baza unui cuţit seceră.

Include şi pieptene de gazon.

5. Skytech H100 Racing RC Boat

Skytech H100 Racing RC Boat

Inevitabil mulţi dintre voi o să ajungă şi la lacuri sau râuleţe în perioada următoare, fie pentru pescuit, fie pentru plajă. Cei mici s-ar putea distra cu bărcuţe, dar nimic nu bate o barcă cu motor şi teleghidată. Am găsit una de gen la GearBest.com, la preţul de 40.82 dolari, cu baterie de 600 mAh inclusă. Atinge până la 30 km/h, ceea ce uriaş pentru o bărcuţă teleghidată.

Se poate roti la 180 de grade şi se controlează via telecomandă wireless cu 4 canale. Oferă aproximativ 8 minute de funcţionare și cântăreşte 800 de grame, având lungime de 35 cm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×