Huawei P10 Lite Unboxing: mai mult decât Lite, midranger arătos pe auriu (Video)

4.350 ori
<b>Huawei P10 Lite Unboxing: mai mult decât Lite, midranger arătos pe auriu (Video)</b>După ce am testat Huawei P10 şi Huawei P10 Plus, e acum rândul versiunii Lite să ne ajungă pe masa de teste. Huawei P10 Lite are un nume stilizat că Huawei PX Lite, după cum vedeţi pe cutia să compactă. Telefonul sosea la noi în ţara în aprilie, cu mult..

După ce am testat Huawei P10 şi Huawei P10 Plus, e acum rândul versiunii Lite să ne ajungă pe masa de teste. Huawei P10 Lite vine intr-o cutie compactă. Telefonul sosea la noi în ţara în aprilie, cu mult mai devreme decât debutul de pe 1 iunie al lui P9 Lite de anul trecut. Nou venitul costă 1.299 lei la evoMAG.ro, aceeaşi sumă şi la eMAG.ro, Cel.ro şi Marketonline.ro. Îl găsiţi şi la Orange România la 279 de euro.

Huawei P10 Lite, continutul cutiei

În cutia acestui smartphone se afla o cheiţă metalică pentru accesarea slot-urilor, cablu USB, încărcătorul cu fast charge şi căşti. Terminalul e foarte arătos la prima vedere, propunând un spate acoperit de sticlă 2.5D şi sticlă 2.5D şi în faţă, între care se afla o ramă metalică. Disponibil pe albastru, auriu sau alb, telefonul măsoară 7.2 mm în grosime şi cântăreşte 146 de grame.

Huawei P10 Lite, scos din cutie

Noi avem în teste versiunea aurie, care arată bine chiar şi comparată cu atractivele Honor 8, ZenFone 3 sau Huawei Nova. Dotările includ un ecran de 5.2 inch Full HD, procesor Kirin 658 octa core, 3 sau 4 GB RAM şi 32 GB stocare. Există şi scanner de amprente aici, două slot-uri SIM şi o cameră principală de 12 MP cu blitz LED. Camera frontală are rezoluţie de 8 MP.

Bateria are o capacitate de 3000 mAh, iar ca OS primim Android Nougat cu EMUI 5.1 aplicat peste, deci cel mai nou software, cel de pe Huawei P10 si P10 Plus. Vedeţi şi interfaţa camerei în unboxing, cu font diferit faţă de Huawei P10, dar şi cu multiple opţiuni. Clasicul All Focus revine.

Acesta a fost primul contact cu arătosul P10 Lite şi revenim cu review-ul în curând!

Huawei P10 Lite, prețuri actualizate:

Huawei P10 Lite Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×